Duftende, rent vasketøj uden kemisk parfume!

Duftende, rent vasketøj uden kemisk parfume!

Duften af rent vasketøj er noget af det bedste - specielt hvis det har fået lov til at hænge udenfor og tørre! Det er en duft som de fleste kan huske fra deres barndom - det varme og velduftende bryggers, at man hjalp ens forældre med at hænge tøjet op udenfor om sommeren, eller man hjalp med at folde det varme vasketøj fra tørretumbleren. Nu er det måske ikke lige så sjovt at vaske tøj, som man synes da man var barn (og specielt ikke hvis man selv har børn!), men duften bringer stadig varme og glæde til de fleste. Det er duften af, at man holder hjemmet rent og giver familien trygge rammer.  

Denne duft er ikke udelukkende opnået ved brug af vaskemiddel og skyllemiddel med kemisk parfume. Humdakins vaskemiddel og skyllemiddel indeholder naturlig ekstrakt af havtorn og kamille, hvilket efterlader en dejlig mild og ren duft. Det er en duft som man associerer med rent tøj, og efterlader dig ikke med tanken om, om der nu er noget parfume i tøjet som kan irritere din families hud. Det er nemlig ikke unormalt at der stadig er spor af sæbe i tøjet efter det har været vasket - og det er noget vi indånder og tager på vores bare hud.                                               

Alle Humdakins produkter er allergivenlige og milde. Det betyder at dit tøj bliver rent, men fibrene i tøjet er beskyttet og der er hverken brugt kemisk parfume, farvestoffer, eller hårde kemikalier. Det betyder også, at når sæben bliver skyllet ud med vandet har det nemmere ved at blive nedbrudt. 

laundry allergry-friendly

Og det er netop på grund af, at Humdakins produkter er allergivenlige, at du ikke skal frygte spor af sæbe efterladt i dit vasketøj. Uden parabener, farvestoffer, kemisk parfume, hormonforstyrrende stoffer osv. kan du nyde duften af friskt og rent vasketøj uden bekymringer! 

Vi har masser af gode tips og inspiration til din tøjvask. Har du for eksempel læst om hvordan man bruger vores uld og kashmir vaskemiddel til at vaske dine delikate tekstiler? Eller hvordan man vasker tøj på en mere bæredygtig måde? Hvad med nogle tips omkring pletfjerning? Vi prøver at skrive masser af indlæg med tips og inspiration, så husk at holde øje med vores blog, som hedder "journal" i menuen. 

laundry

Humdakins motto er ikke kun at organisere og rengøre - den handler også om styling! Humdakin flaskerne er designet så du kan have dem til at stå fremme, fordi de har en æstetisk og dansk design. I forlængelse med det, har vi valgt at lave en gratis plakat til jer! Klik her for pdf'en, som kan downloades og printes. Kom den i en ramme og hæng den op i din bryggers eller tæt på vaskesøjlen som en nem måde at style området. Vi ville elske hvis du delte et billede af det på de sociale medier, så vi kan se hvordan du styler plakaten! 

vasketøj guide

Fortsæt med at læse

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Sommeren er en skøn tid fyldt med solrige dage, strandture og afslapning i haven. Men solen, varmen, saltvand og klor kan være hårde mod vores hår. Derfor er det vigtigt at pleje håret ekstra godt ...
Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommeren er over os, og det betyder tid til at gøre sommerhuset klar til de lange, afslappende dage og hyggelige aftener. Uanset om dit sommerhus er ved kysten, i skoven, eller på landet, er en gru...
Postkort fra København

Postkort fra København

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...