Ingredienserne i Humdakins produkter er nøje udvalgt, så vi kan tilbyde hand care uden parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemisk parfume, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.  Alle produkter er veganske og ikke testet på dyr. 

Rødalger

Denne naturlige ingrediens, som blandt andet findes i de danske have, er sprængfyldt med antioxidanter, aminosyrer samt vitamin A, B, C og E. Ekstrakt af rødalger er særligt velegnet til beskyttelse af sensitiv og tør hud, mens antioxidanterne fra algerne beskytter mod frie radikaler, som er med til at ælde hud yderligere.

Denne ingrediens findes i vores Anti Smell håndsæbe.

Kamille

Kamille har længe været anerkendt som en lægeplante, der vokser frit i naturen. Kamilleplanten genkendes på dens yndige hvide blomster, som blomstrer i sommeren og sensommeren, samt den karakteristiske milde kamilleduft. Kamilleekstrakt indeholder irritationshæmmende og anti-inflammatoriske egenskaber, som hjælper helingen af skadet eller irriteret hud. Kamille er allergivenligt og dens plejende egenskaber er milde mod huden.

Denne ingrediens findes i vores vaskemiddel, skyllemiddel, 01 håndlotion og 01 håndsæbe.

Salvie

Denne krydderurt har store, bløde blade og har en kraftig og aromatisk duft. Navnet salvie kommer af det latinske salvare, som løst oversat betyder at helbrede. Denne krydderurt er fyldt med Calcium og vitamin A, som beskytter huden mod frie radikaler og hjælper med cellefornyelsen. Salvie har antiseptiske og anti-inflammatoriske egenskaber, som hjælper med at hele og pleje irriteret hud.

Denne ingrediens findes i vores opvaskemiddel og universalrengøring.

Havtorn

Dette superbær er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Et bær havtorn indeholder den samme mængde vitamin C, der findes i en hel appelsin. Antioxidanterne har anti-ageing egenskaber og hjælper med at holde huden fugtet. Havtorns blødgørende og nærende egenskaber er særligt velegnede til plejen af sensitiv hud.

Denne ingrediens findes i vores opvaskemiddel, universalrengøring, vaskemiddel, skyllemiddel, 01 håndlotion og 01 håndsæbe.

Birk

Dette smukke træ findes overalt i den skandinaviske natur og kendes let på deres ofte smukke hvide bark. Birk er kendt for sine plejende egenskaber, og ekstrakt fra birk indeholder bakteriehæmmende og lindrende egenskaber, som har en helende og beroligende effekt på huden.

Denne ingrediens findes i vores 02 håndlotion og 02 håndsæbe.

Hyldebær

Hyldebærrene er de modne bær, som kommer af de søde hyldeblomster. Disse delikate sorte bær vokser frit i den skandinaviske natur, på klaser i store buske. Hyldebær er giftige at spise rå, men de er fyldte med energifyldt C-vitamin, som kan udvindes gennem bearbejdning. Hyldebærekstrakt er kendt for dets plejende og anti-ageing egenskaber, som beskytter og fugter huden.

Denne ingrediens findes i vores 02 håndlotion og 02 håndsæbe.

Pæon

Pæoner er staudeplanter, der vokser i mange nordiske haver, som smukke buske med fyldige, rundede blomster med et utal af kronblade – ofte i forskellige lyserøde nuancer. Ekstraktet fra denne vidunderlige blomst aktiverer og styrker hudens naturlige forsvar. Pæon har ligeledes blødgørende og opstrammende egenskaber, som har en anti-ageing effekt på huden.

Denne ingrediens findes i vores 03 håndlotion og 03 håndsæbe.

Tranebær

De skønne tranebær vokser vildt i den skandinaviske natur – gerne i moser og fugtige områder. Dette smukke røde bær er fyldt med vitamin C og antioxidanter, der booster kollagenproduktionen og er derfor med til at blødgøre og opstramme huden. Ekstrakt fra tranebær er med til at give sund og velnæret hud, som føles mere strålende.

Denne ingrediens findes i vores 03 håndlotion og 03 håndsæbe.