Ingredienser

Inspireret af den skandinaviske natur har vi udvalgt en række naturlige
og plejende ingredienser til vores rengørings-, vaske- og hudplejeprodukter.

Ingredienserne i Humdakins produkter er nøje udvalgt, så vi kan tilbyde hand care uden parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemisk parfume, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.  Alle produkter er veganske og ikke testet på dyr. 

Camilla er en del af udviklingen af nye produkter fra den allerførste tanke til de færdige produkter i tæt samarbejde med vores laboratorium. Fælles for vores produkter er, at vi aldrig går på kompromis med produkternes ydeevne, og ønsker at gøre hver enkelt formel unik.

5 vigtige ting, vi fokuserer på altid:

Allergi: Camilla er så fokuseret på at lave rengøringsprodukter, der gør en forskel med milde konserveringsmiddeler, ingen tilføjet farve men med milde ingredienser, for at bremse allergiproblemer og gøre produktet så allergivenlig som muligt.

Miljø: Vi ønsker at gøre vores bedste både i produktionen af vores rengøringsprodukter, med vores emballagen og med produkternes ydeevne. Derfor laver vi dem blandet andet så koncentreret som muligt, så vi kan spare på emballagen.

Duft: Vi bruger ikke æteriske olier, da det er kendt for mange allergitilfælde. I stedet bruger vi en allergivenlig parfume, der ikke indeholder de 26 parfumestoffer, som er kendt for at give allergi. Den duft vi bruger, er meget blød og mild, og langtidsholdbar. Duften er en af de bedste fordele ved rengøringen.

Effekt: Vi ønsker at lave rengøringsmidler med meget høj effektivitet, vi gør nemlig rent af en grund: vi ønsker at fjerne snavs og dræbe bakterier. Derfor er vores produkter kraftfulde men milde.

Design: Hele idéen var at gøre rengøringsprodukterne så æstetiske, så du kan bruge dem i din indretning og ikke ønsker at gemme dem under din køkkenvask. Du skal bruge dem i din hverdag, rengøring kan faktisk være både sjovt og smukt med Humdakin.

Rødalger

Denne naturlige ingrediens, som blandt andet findes i de danske have, er sprængfyldt med antioxidanter, aminosyrer samt vitamin A, B, C og E. Ekstrakt af rødalger er særligt velegnet til beskyttelse af sensitiv og tør hud, mens antioxidanterne fra algerne beskytter mod frie radikaler, som er med til at ælde hud yderligere.

Denne ingrediens findes i vores Anti Smell hand soap.

Kamille

Kamille har længe været anerkendt som en lægeplante, der vokser frit i naturen. Kamilleekstrakt indeholder irritationshæmmende og anti-inflammatoriske egenskaber, som hjælper helingen af skadet eller irriteret hud. Kamille er allergivenligt og dens plejende egenskaber er milde mod huden.

Denne ingrediens findes i vores adskillige af vores rengøringsprodukter, room spray, fabric spray, vores badserie, samt 01 laundry soap, 01 fabric softener og 01 hand soap og 01 hand lotion.

Salvie

Denne krydderurt har store, bløde blade og har en kraftig og aromatisk duft. Navnet salvie kommer af det latinske salvare, som løst oversat betyder at helbrede. Denne krydderurt er fyldt med Calcium og vitamin A, som beskytter huden mod frie radikaler og hjælper med cellefornyelsen. Salvie har antiseptiske og anti-inflammatoriske egenskaber, som hjælper med at hele og pleje irriteret hud.

Denne ingrediens findes i vores opvaskemiddel, håndpleje serie, room spray og universalrengøring.

Havtorn

Dette superbær er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Et bær havtorn indeholder den samme mængde vitamin C, der findes i en hel appelsin. Antioxidanterne har anti-ageing egenskaber og hjælper med at holde huden fugtet. Havtorns blødgørende og nærende egenskaber er særligt velegnede til plejen af sensitiv hud.

Denne ingrediens findes i vores opvaskemiddel, universalrengøring, vaskemiddel, skyllemiddel, vores badserie, room spray, fabric spray, 01 hand lotion og 01 hand soap.

Birk

Dette smukke træ findes overalt i den skandinaviske natur og kendes let på deres ofte smukke hvide bark. Birk er kendt for sine plejende egenskaber, og ekstrakt fra birk indeholder bakteriehæmmende og lindrende egenskaber, som har en helende og beroligende effekt på huden.

Denne ingrediens findes i vores 02 håndlotion og 02 håndsæbe.

Hyldebær

Hyldebærrene er de modne bær, som kommer af de søde hyldeblomster. Disse delikate sorte bær vokser frit i den skandinaviske natur, på klaser i store buske. Hyldebær er giftige at spise rå, men de er fyldte med energifyldt C-vitamin, som kan udvindes gennem bearbejdning. Hyldebærekstrakt er kendt for dets plejende og anti-ageing egenskaber, som beskytter og fugter huden.

Denne ingrediens findes i vores 02 håndlotion og 02 håndsæbe.

Pæon

Pæoner er staudeplanter, der vokser i mange nordiske haver, som smukke buske med fyldige, rundede blomster med et utal af kronblade – ofte i forskellige lyserøde nuancer. Ekstraktet fra denne vidunderlige blomst aktiverer og styrker hudens naturlige forsvar. Pæon har ligeledes blødgørende og opstrammende egenskaber, som har en anti-ageing effekt på huden.

Denne ingrediens findes i vores 03 håndlotion og 03 håndsæbe.

Tranebær

De skønne tranebær vokser vildt i den skandinaviske natur – gerne i moser og fugtige områder. Dette smukke røde bær er fyldt med vitamin C og antioxidanter, der booster kollagenproduktionen og er derfor med til at blødgøre og opstramme huden. Ekstrakt fra tranebær er med til at give sund og velnæret hud, som føles mere strålende.

Denne ingrediens findes i vores 03 håndlotion og 03 håndsæbe.

Morgenfrue

Den smukke blomst er ikke kun flot at se på med sine ofte gule kronblade. Morgenfrue kan også hjælpe med at mindske inflammation og helbrede sår og har dermed anti-inflammatoriske og helende egenskaber på huden. God til irritation, små rifter og udslæt. 

Find morgenfrue i vores 02 universalrengøring og opvaskemiddel og vores 4 håndlotion og håndsæbe.

Nælde

Nælde lyder måske ikke positivt for mange, men den har mange kvaliteter,, så længe vi holder hånden af den friske plante. Ekstrakt af nælde indeholder masser af vitaminer, mineraler, fedtstoffer og aminosyrer, som alle er med til at bekæmpe frie radikaler og holde huden ung.

Find brændenælde i vores 03 universalrengøring og opvaskemiddel.

Citrongræs

Citrongræs har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber, hvilket er perfekt til dig med følsom hud. Citrongræs indeholder masser af A-, B- og C-vitamin samt mineraler som magnesium og zink.

Find citrongræs i vores 03 universalrengøring og opvaskesæbe.

Rabarber

Udover at smage og dufte vidunderligt er rabarber også rig på antioxidanter, som har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at forebygge irritationer og opblussen. Rabarber øger også kollagenproduktionen og beskytter mod frie radikaler.

Find rabarber i vores 03 vaskemiddel, skyllemiddel samt 05 håndlotion og håndsæbe.

Vild rose

Vild rose hjælper med at berolige hudirritationer og forbedre hudens hydrering samt hjælpe med at mindske ar og irritationer. Vild rose er beriget med C-vitamin og øger samtidig kollagenproduktionen.

Find vild rose i vores 02 vaskemiddel og skyllemiddel.

Bomuldsfrø

Normalt blødt i dit tøj, men ekstrakt af bomuldsfrø har også store fordele for din hud. Bomuldsfrø har både fugtgivende, anti-aging og anti-inflammatoriske egenskaber og indeholder de gode fedtsyrer, som er gode for huden.

Find bomuldsfrø i vores 02 vaskemiddel og skyllemiddel.

Aloe vera

I tusinde år har Aloe vera-planet været både kendt og elsket, og i dag er den fortsat meget populær. Planten er god for en masse ting – lige fra solskoldninger og til at give fugt og pleje. Den smukke grønne plante benyttes blandt andet i hudplejeprodukter til at give fugt og modvirke/lindre hudirritationer og rødme. Gelen har også en kølende effekt, der gør den ideel til irriteret og endda solbrændt hud.

Denne ingrediens findes i vores 01 Sheet Mask.

Matcha

Matcha er en fremragende antioxidant, og hudplejeprodukter, der indeholder den grønne te, er også med til at forebygge hudens ældning, mindske fine linjer og mindske rynker. Derudover har matcha en beroligende effekt, meget lig med kamille. De beroligende ingredienser ses ved både hudirritationer og hormonelle udbrud, som matcha kan mindske.

Denne ingrediens findes i vores Hand & Body Scrub.

Agurk

Agurk er i særdeleshed rig på vand, den virker kølende, og indeholder tilmed stoffer, der stimulerer hudens kollagen og elastin. Agurk er også rig på en række antioxidanter herunder cucurbitacin og askorbinsyre. Antioxidanter har helende effekter og hjælper huden med at modvirke skader på fedtvæv og ældning af huden, der stammer fra frie radikaler. Derudover virker agurk kølende og indeholder også silicium, som både håret og huden nyder godt af.

 Denne ingrediens findes i vores Hundeshampoo.

Madadamia

Macadamiaolien er naturligt en af de mest hyppigt brugte ingredienser i hudplejeprodukter. Olien tilvælges i særdeleshed for dens fugtgivende egenskaber. Macadamia er også rig på antioxidanter, der er ideel til tør og aldrende hud og genskaber hudens smidighed. Olien mindsker desuden rynker og ru hud og efterlader huden blød og fugtet. Olien benyttes af mange gode grunde ligeledes i hårplejeprodukter da den mindsker skæl, fugter, giver glans og gør håret blødt og fleksibelt.

Denne ingrediens findes i vores Hundeshampoo.