Humdakin er et nyt dansk brand, der blev lanceret i november 2016 efter 5 års udvikling. Humdakins mission er at kombinere smukt design med moderne husholdning og rengøring. Med Humdakins miljøvenlige produkter får du kvalitet i smukke emballager med mild og vedvarende duft. 

HUMDAKIN har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning inspireret af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft, og som gør, at produkterne er milde mod huden og vores planet.

Vores tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Den er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950’erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mixes og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem.

HUMDAKINs produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold.

Essensen af HUMDAKIN er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt for dig selv og din familie. Vi omfavner livet og følers os priviligerede over at kunne vælge at holde et smukt og rent hjem.

Vi håber, at du vil få glæde af at gøre rent med produkter fra HUMDAKINs moderne univers.

Camilla Schram

Mit barndomshjem og minderne derfra er fortællingen om ro, regelmæssighed og renhed. At bo rent med duften af nyvasket tøj, smukke blomster og en skøn følelse af renhed. Jeg har altid følt en ro og tryghed i hjemmet, og mit ønske er at dele denne følelse. 

Min baggrund for at skabe brandet Humdakin er et studie med innovation, en hverdag som blomsterdekoratør, og senere startede jeg en rengøringsvirksomhed under et jura studie jeg aldrig gennemførte, fordi kærligheden til rengøring opstod. Dette førte til sidst til grundlæggelsen af HUMDAKIN i 2016, som jeg har arbejdet på i 5 år forud for lanceringen.

Essensen af Humdakin er et ønske om at skabe effektive, allergivenlige produkter med en renhed, der produceres i et smukt design med omtanke for miljøet. 

Jeg håber du vil nyde produkterne fra Humdakin, som jeg har skabt med passion og kærlighed for rengøring.

Jeg håber at jeg med Humdakin kan inspirere dig til hvad rengøring også kan være. 

— Camilla