Dosering

Hos Humdakin er størstedelen af vores flydende produkter fremstillet
som koncentrater, og er derfor ikke fortyndet med vand. Det gør dem drøje i brug og
reducerer mængden af affald fra afskaffelse af emballage. Læs herunder hvordan du
doserer vores produkter og dermed får dem til at række længere

Cleaning kit

Hos Humdakin er vi overbeviste om, at hvis vores rengøringsprodukter står fremme, bliver det lettere at holde rent, fremfor at gøre rent. Vores bedste tip er at bruge din sprayflaske sammen med en ren, tør klud, når du tørrer bordet af flere gange i løbet af dagen. Nemt, effektivt og velduftende. Vores milde, PH-neutrale og effektive Universal Cleaner kan bruges på alle overflader. Humdakin Universal Cleaner er lavet som et koncentrat. Du skal kun bruge 3 ml (1 tsk.) af Humdakin Universal Cleaner til 500 ml vand. Vi har udviklet en sprayflaske, som sammen med en flaske Universal Cleaner giver dig 200 genopfyldninger. I sidste ende giver det dig omkring et års rengøring, og du sparer 198 tomme flasker ved at købe 1 liter Universal Cleaner plus en Spray Bottle.

Dish soap

Vores opvaskemiddel er et koncentrat og indeholder en særlig sammensætning med plejende ekstrakter, der effektivt fjerner fedt og madrester og samtidig beskytter huden. Den anbefalede dosering er 1 pump til 5 liter varmt vand. Så vi råder dig til at holde igen når du trykker på pumpen.

Laundry soap

Vores flydende vaskemiddel er lavet som koncentrat og indeholder naturlige ekstrakter fra nordiske ingredienser. Laundry Soap er velegnet til maskine og håndvask, alle farver og en bred vifte af tekstiler. Vi anbefaler 2 låg pr. vask, hvilket svarer til 2 spsk eller 30 ml. Ved genstridige pletter kan man forsigtigt gnide pletten med et par dråber og lade det sidde i 10 minutter, før man vasker regelmæssigt.

Toilet cleaner

Vores toiletrens er specielt udviklet til skånsom og effektiv rengøring af toiletkummer i plast og keramik. Rengøringsmidlet fjerner aflejringer og snavs og efterlader et friskt, rent og velduftende toilet. Den særlige formel forhindrer kalkaflejringer og efterlader overfladen glat og ren. Påfør produktet i kummen, og brug toiletbørsten til at skrubbe med. Lad det sidde i 10 minutter, børst og skyl. Som alle vores andre produkter er det fri for farvestoffer.

Anti calc spray

Vores anti kalk spray fjerner kalk fra håndvaske, vandhaner og fliser i køkken og badeværelse. Humdakin Anti Calc Spray er skånsom mod de fleste overflader. Vi anbefaler dog, at du tester på et lille og ikke-synligt område, før du påfører det på hele overfladen. Ved påføring skal området først gøres vådt. Brug en grov børste eller svamp til at skrubbe med. Skyl med vand, og tør med et håndklæde.

Fabric softener

Vores skyllemiddel beskytter fibrene i stoffet og efterlader tøjet blødt, nemt at stryge og velduftende. Humdakin Fabric Softener har en delikat duft, der matcher Humdakins Laundry Soap og er også lavet som et koncentrat. Vi anbefaler at bruge 1 fyldt låg pr. vask, hvilket svarer til 1 spsk eller 10 ml. Brug altid som anvist i det pågældende tøj.

Wool & cashmere detergent

Brug vores skyllemiddel til uld og kashmir med vores signaturduft eller den uparfumerede ’Sensitive’, til dit uld og kashmir. Begge vaskemidler er allergivenlige og beskytter de naturlige fibre, der findes i uld og kashmir. Hæld 1 fyldt låg, eller 10 ml, i vaskemaskinen eller i en vaskebalje fyldt med lunkent vand. Vask dine uld- eller kashmirvarer som anvist på det pågældende produkt. Produktet kan ikke bruges til på silke-tekstiler.

Scent refill

Vær med til at spare på resurserne, når dit hjem igen skal fyldes med en dejlig duft. Med vores refill til duftpinde får du 10 nye pinde og præcis den mængde væske, der passer i dit glasflakon. Plastikemballagen på din refill er med til at spare vand og transport. Glasset kan du genbruge igen og igen og.. Vi anbefaler at du bruger 3-4 pinde ad gangen samt stiller din duftpinde et sted med skygge. På den måde sikrer du, at din duft holder så længe som muligt.

Universal cleaner

Humdakins milde, PH-neutrale og effektive universalrengøring er det eneste rengøringsmiddel, du har brug for til daglig rengøring af alle overflader, der tåler vand. Produktet er lavet som et koncentrat, så du kun behøver 3 ml (1 TSP) til 500 ml vand. Derfor rækker dine 1000 ml til 200 genopfyldninger. Du kan både bruge Universal Cleaner med vores sprayflaske eller på den gammeldags måde i en spand med varmt vand (20 ml til 5 l vand).

Glass cleaner

Til vores glasrens anbefaler vi 3 sprøjt af produktet pr. spejl/vindue, afhængigt af størrelsen. Med den anbefalede brug vil produktet holde til 150 anvendelser. Humdakins Glass Cleaner er færdigblandet, ligesom vores andre produkter, allergivenlig og uden skadelige og unødvendige kemikalier. Den ammoniakfri formel sikrer, at den ikke er så hård ved din hud eller dine øjne. Det efterlader en mild duft - og ingen striber!

Hand care

Alle Humdakins flydende håndsæber og håndcremer indeholder naturlige ekstrakter fra nordiske ingredienser og efterlader dine hænder fugtede med en dejlig ren duft. Vores håndsæber er langtidsholdbare, men vi anbefaler at afslutte med vores matchende håndlotion, som er drøj og nærende. Vi råder dig til at holde igen, 3 ml er passende. 300 ml svarer derfor til at bruge 100 ganges brug.