5 steps til nem rengøring

Kalenderen siger påske, og hvis ikke dagene skal bruges med benene oppe, i haven eller med maven fuld af påske-mad, så er fridagene også den perfekte mulighed for at få gjort rent. Her får du vores 5 tips til at gøre det så nemt som muligt, så du også kan bruge tiden til at koble fra.

 

Humdakin universalrengøring og sprayflaske med tekstiler til rengøring

 

HUMDAKINS TIPS TIL EN NEM RENGØRING

1. Leg tornado! Hvis du eller hele familien bruger 10 minutter på at lege tornado, kommer i langt i oprydningen. Når det værste rod og opvask er væk, er det lettere at overskue og lettere at gå til. 

2. Sprayflaske og universalrengøring er dine bedste venner. Noget der kan gøre rengøring nem, er at gøre det så simpelt som muligt. Fyld universalrengøring i en sprayflaske og find en fugtig klud, og gå så til værks på alle synlige overflader. Støvfrie lamper, vindueskarme og kommoder og reoler giver følelsen af et rent hjem - så kan billeder, radiatorer og børnenes værelser vente til en anden god gang. 

3. Udnyt ventetiden. Det behøver heller ikke at tage lang tid at gøre toilettet rent. Start evt. med toilet og, så du kan udnytte tiden, mens din kalkspray sidder og virker inden du skylder det af. Se vores guide til nem rengøring af toilettet her. 

4. Snyd dig til et rent hjem. Vil du hellere bruge påsken med benene oppe, kan du også snyde dig til et rent hjem. Stil en duftpind, der dufter rent og mildt, frem, så der hele tiden dufter som om du har bruger timer med støvkluden. Tip: Stil den i et rum med meget trafik, fx køkken eller gang, så duften bliver spredt i hele hjemmet. Humdakin's duftpinde har samme duft som vores rengøringmiddel, så det er nemt at snyde.  


5. Dans dig i gennem rengøringen. Er det motivationen, der hænger? Så har vi gjort det nemt for dig, for vi har lavet vores egen rengøring-playliste, der kan få fut i fejemøget. Find vores playliste på Spotify her

Har du sat hele påsken af til oprydning og rengøring, kan du med fordel bruge vores store tjekliste, så du er sikker på at komme hele vejen rundt. Find den her