10 minutters rengøring med 10 trin!

10 minutters rengøring med 10 trin!

Nogle gange har dit badeværelse bare brug for et hurtigt genopfriskning - måske er det onsdag aften og du har endelig fået børnene i seng, eller måske har du lige fundet ud af, at du får gæster om 10 minutter! Selvom vi alle ved hvor vigtigt det er, at gøre badeværelset rent i dybden mindst en gang om ugen, står man nogle gange i den situation, at det har brug for endnu en hurtig genopfriskning. Lad ikke manglen på tid stoppe dig fra at gå i gang, du kan stadig opnå et rent og stylet badeværelse på ganske få minutter. Hvis bare man husker at gøre hovedrent mindst en gang om ugen, kan små genopfriskninger i løbet af ugen være ret effektive! 

Friskt og rent badeværelse på 10 minutter

Camilla, ejer og CEO af Humdakin, er en rengøringsekspert. Det er ikke bare en titel hun har givet sig selv - Camilla har rent faktisk eget et rengøringsfirma hvor hun tog rundt og gjorde rent hos private virksomheder og hjem, før hun startede Humdakin. Det er derfor at Camilla ved hvad der skal til, for at få et rent og stylet badeværelse på 10 minutter. 

Camilla vil gerne dele hendes ekspert viden med dig. Derfor har vi lavet en lille video, hun viser hvordan du kan genopfriske sit badeværelse på ingen tid! Her bruger Camilla kun Humdakin produkter i vores organiseringsspand, så hun ved at hendes rengøringsrutine er miljøvenlig, allergivenlig og effektiv - og at hun har alt ved hånden. Klik på billeder for at blive ført hen til Youtube for at se videoen.  

youtube video

10 trin til at genopfriske dit badeværelse 

Vi vil gerne tage jer igennem rengøringsrutinen et skridt af gangen, for at fortælle omkring de produkter Camilla har brugt i videoen. Alle rengøringsprodukter kan organiseres i vores organizing bucket fra Humdakin - stilet og smart! 

  1. Brug en sprayflaske med en blanding af universal rengøring og sprøjt det på indersiden og ydersiden af toilettet samt under brættet. Du skal kun bruge en teske af universalrengøringen i sprayflasken, som ellers fyldes op med vand. Brug en ren strikket karklud til at tørre toilettet med.  
  2. Sprøjt lidt universalrengøringsmiddel direkte på indersiden af toiletkummen eller brug sprayflasken til dette. Brug en toiletbørste til at skrubbe universal blandingen rundt i kummen.
  3. Tag vores ammoniak-fri glasrens og et rent viskestykke og tør det rene toilet af. Det vil efterlade toilettet skinnende og med en endnu dejligere duft!
  4. Før du er færdig med toiletområdet, kan du forsøge at skabe et hotel stemning ved at folde endestykket af toiletpapiret som en trekant. Det er en lille detalje, men hvis du får gæster på besøg vil de tro at badeværelset er blevet rengjort af professionelle! 
  5. Næste skridt er med vores kalkfjernings produkt, Anti calc spray. Start med at gøre området ved vasken, badet eller bruseren vådt. Hvis området med kalk gøres vådt før du sprøjter anti-calc produktet på, er den endnu mere effektiv! 
  6. Lad produktet sidde i et par minutter før du bruger en grov børste til at skrubbe området. Efter du har skrubbet området kan det skylles med vand.
  7. Brug et rent og tørt viskestykke til at tørre området af for at sikre at der ikke er rester af vand på overfladen. 
  8. Nu er det tid til vasken! Brug universalrengøringsproduktet i sprayflasken samt en ren strikket karklud til at rengøre området ved vasken. Universalrengøringen er effektivt men mild på alle overflader, så du skal ikke være bekymret hvis du har træ- marmor- eller linoleums bordplader på badeværelset ... Universalrengøringen kan bruges på alle overflader! 
  9. Glem ikke spejlet på badeværelset! Dette er et af de steder, som man kan rengøre hver dag. Spejle på badeværelset får altid striber fra vand og tandpasta, derfor burde du, selvom du kun har 10 minutter, altid huske at tørre spejlet af! Brug vores glasrens på spejl og armatur og tør af med et rent viskestykke. 
  10. Det sidste trin er selvfølgelig at style! Selvom et rent badeværelse giver dig ro, kan et flot og stylet badeværelse vil gøre dig stolt! Små detaljer som friske blomster og vores Ivory duftpinde gør en kæmpe forskel i det lille værelse. Udover det så tager de også opmærksomheden fra mulige glemte områder efter din 10 minutters rengøringsrutine 😉 

organizing bucket

Fortsæt med at læse

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...
Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...