10 minutters rengøring med 10 trin!

10 minutters rengøring med 10 trin!

Nogle gange har dit badeværelse bare brug for et hurtigt genopfriskning - måske er det onsdag aften og du har endelig fået børnene i seng, eller måske har du lige fundet ud af, at du får gæster om 10 minutter! Selvom vi alle ved hvor vigtigt det er, at gøre badeværelset rent i dybden mindst en gang om ugen, står man nogle gange i den situation, at det har brug for endnu en hurtig genopfriskning. Lad ikke manglen på tid stoppe dig fra at gå i gang, du kan stadig opnå et rent og stylet badeværelse på ganske få minutter. Hvis bare man husker at gøre hovedrent mindst en gang om ugen, kan små genopfriskninger i løbet af ugen være ret effektive! 

Friskt og rent badeværelse på 10 minutter

Camilla, ejer og CEO af Humdakin, er en rengøringsekspert. Det er ikke bare en titel hun har givet sig selv - Camilla har rent faktisk eget et rengøringsfirma hvor hun tog rundt og gjorde rent hos private virksomheder og hjem, før hun startede Humdakin. Det er derfor at Camilla ved hvad der skal til, for at få et rent og stylet badeværelse på 10 minutter. 

Camilla vil gerne dele hendes ekspert viden med dig. Derfor har vi lavet en lille video, hun viser hvordan du kan genopfriske sit badeværelse på ingen tid! Her bruger Camilla kun Humdakin produkter i vores organiseringsspand, så hun ved at hendes rengøringsrutine er miljøvenlig, allergivenlig og effektiv - og at hun har alt ved hånden. Klik på billeder for at blive ført hen til Youtube for at se videoen.  

youtube video

10 trin til at genopfriske dit badeværelse 

Vi vil gerne tage jer igennem rengøringsrutinen et skridt af gangen, for at fortælle omkring de produkter Camilla har brugt i videoen. Alle rengøringsprodukter kan organiseres i vores organizing bucket fra Humdakin - stilet og smart! 

  1. Brug en sprayflaske med en blanding af universal rengøring og sprøjt det på indersiden og ydersiden af toilettet samt under brættet. Du skal kun bruge en teske af universalrengøringen i sprayflasken, som ellers fyldes op med vand. Brug en ren strikket karklud til at tørre toilettet med.  
  2. Sprøjt lidt universalrengøringsmiddel direkte på indersiden af toiletkummen eller brug sprayflasken til dette. Brug en toiletbørste til at skrubbe universal blandingen rundt i kummen.
  3. Tag vores ammoniak-fri glasrens og et rent viskestykke og tør det rene toilet af. Det vil efterlade toilettet skinnende og med en endnu dejligere duft!
  4. Før du er færdig med toiletområdet, kan du forsøge at skabe et hotel stemning ved at folde endestykket af toiletpapiret som en trekant. Det er en lille detalje, men hvis du får gæster på besøg vil de tro at badeværelset er blevet rengjort af professionelle! 
  5. Næste skridt er med vores kalkfjernings produkt, Anti calc spray. Start med at gøre området ved vasken, badet eller bruseren vådt. Hvis området med kalk gøres vådt før du sprøjter anti-calc produktet på, er den endnu mere effektiv! 
  6. Lad produktet sidde i et par minutter før du bruger en grov børste til at skrubbe området. Efter du har skrubbet området kan det skylles med vand.
  7. Brug et rent og tørt viskestykke til at tørre området af for at sikre at der ikke er rester af vand på overfladen. 
  8. Nu er det tid til vasken! Brug universalrengøringsproduktet i sprayflasken samt en ren strikket karklud til at rengøre området ved vasken. Universalrengøringen er effektivt men mild på alle overflader, så du skal ikke være bekymret hvis du har træ- marmor- eller linoleums bordplader på badeværelset ... Universalrengøringen kan bruges på alle overflader! 
  9. Glem ikke spejlet på badeværelset! Dette er et af de steder, som man kan rengøre hver dag. Spejle på badeværelset får altid striber fra vand og tandpasta, derfor burde du, selvom du kun har 10 minutter, altid huske at tørre spejlet af! Brug vores glasrens på spejl og armatur og tør af med et rent viskestykke. 
  10. Det sidste trin er selvfølgelig at style! Selvom et rent badeværelse giver dig ro, kan et flot og stylet badeværelse vil gøre dig stolt! Små detaljer som friske blomster og vores Ivory duftpinde gør en kæmpe forskel i det lille værelse. Udover det så tager de også opmærksomheden fra mulige glemte områder efter din 10 minutters rengøringsrutine 😉 

organizing bucket

Fortsæt med at læse

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i ...
Jo, velvære er også rengøring

Jo, velvære er også rengøring

Vi ved godt, at rengøring ikke er det mest spændende. Men rengøring kan også være forkælelse, velvære og lækkert.  Hos Humdakin går vi meget op i at fortælle, at rengøring godt må være lækkert og i...
10 ting, du ikke vidste om Humdakin

10 ting, du ikke vidste om Humdakin

1. Humdakin blev etableret i 2016 af Camilla efter 5 år med udvikling og test af produkterne. Ved siden af havde Camilla fuldtidsarbejde med sit eget rengøringfirma, som gjorde rent ved private og ...
Kend vores værdi

Kend vores værdi

Hos Humdakin bestræber vi os på at lave de absolut bedste produkter muligt til en pris, hvor alle kan være med. Men i to dage sætter vi priserne op med 70 %.     Et stunt for fokus  For at sætte f...