Are you ready for spring cleaning?

Påsken er lige om hjørnet, og med mindre du har en ferie planlagt, er påskedagene den oplagte mulighed for at komme godt rundt i hjørner, kroge og de steder du ellers glemmer i hverdagen. 

Bliv klar til forårsrengøringen med Humdakin 

Hos Humdakin er forårsrengøringen en af højtiderne, og vi elsker at den falder så fint sammen med påsken, så der er god tid at sætte af til hygge sig med rengøringen. For at gøre det nemt for os selv - og dig - har vi lavet vores store Tjekliste til forårsrengøringen, så du har første skridt klaret: planen. Så lover vi, at det er nemt at komme i gang. 

Hent vores tjekliste HER

Det hele starter med en god universalrengøring

En af de ting, der kan gøre forårsrengøringen nem og ligetil, er at bruge så få, men effektive produkter, som muligt. Derfor starter det hos Humdakin med vores universalrengøring. Humdakins rengøringsmiddel er et mildt rengøringsprodukt uden hårdekemikalier, hårde konserveringsmidler eller syntetisk farve. Derfor er produktet pH neutralt og kan bruges til alle overflader, der tåler vand. Samtidig er det sæbebaseret og meget effektivt, så du kan altså med samvittighed bruge det til både badeværelse, børneværelset og til gulvvask på plankegulvene. Det bedste? Den efterlader en himmelsk duft, og nu er der endda 3 dejlige dufte at vælge i mellem. 

Spar på vandet med sprayflasken

Det kan være dyrt i vand, at få hele huset til at skinne. Men det behøver det ikke at være. Humdakins universalrengøring er et koncentrat, så derfor skal du blande det med vand. Du mixer blot 5 ml universalrengøring med 500 ml vand i vores tomme sprayflaske, og så er du klar til at gå i krig. Fugt en klud og brug den - husk at vende den - og skyl blot efter en gang i mellem. På den måde sparer du på vandet, men du undgår også at gøre rent i beskidt vand, når du sprøjter den friske blanding på dine overflader. 

Så med tjekliste, universalrengøring og sprayflaske er du klar til at gå i sving!