Jo, velvære er også rengøring

Jo, velvære er også rengøring

Vi ved godt, at rengøring ikke er det mest spændende. Men rengøring kan også være forkælelse, velvære og lækkert.  Hos Humdakin går vi meget op i at fortælle, at rengøring godt må være lækkert og ikke skal være en pligt.

 

 

Tænk rengøring som velvære

Vi kender alle den overmandende følelse af ”det gider jeg ikke”, der kan indtræffe, når solen står ind ad vinduerne, og støv og snavs for alvor viser sig på overflader og gulve. Solen afslører måske også, at vinduerne også trænger til en omgang efter en lang, mørk og våd vinter.

Men hvis du prioriterer og planlægger, behøver følelsen ikke at overmande dig, og rengøring kan blive til velvære.

Vi giver dig her vores bedste tips til hvordan rengøring kan blive til velvære i stedet for en sur pligt. 

  • Vend dit sind til at være positiv om rengøring og vigtigst, tænk på følelsen, du står med når du er færdig.
  • Del rengøringen op i små bidder. Tag støvet i dag, og ignorer nullermændene til i morgen, hvor du støvsuger. På den måde bliver rengøringen overkommelig for dig.
  • Vælg produkter, der giver dig glæde. Prioriter rengøringsprodukter med en dejlig duft, som let spreder sig i hjemmet, og giver en følelse af et rent hjem.
  • Som du måske læste i vores blogindlæg om vaner, er det en god ide at sammensætte vaner, så de bliver nemmere at holde. Brug en dejlig ansigtsmaske mens du støvsuger, bryg en kop kaffe mens du vasker gulvet, så den er klar bagefter.
  • Sæt bare 5-10 minutter af til lidt rengøring ad gangen. Du vil få en følelse af at opnå noget, og få et gradvist renere hjem uden at det bliver uoverkommeligt.
  • Luft ud mens du bruger 5 minutter på rengøringen, det giver frisk luft til hjernen, og et frisk sind.
  • Gør rent og SÅ forkæl dig selv med benene oppe, frisk luft eller et dejligt varmt bad med lækre produkter

 

Fortsæt med at læse

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i ...
10 ting, du ikke vidste om Humdakin

10 ting, du ikke vidste om Humdakin

1. Humdakin blev etableret i 2016 af Camilla efter 5 år med udvikling og test af produkterne. Ved siden af havde Camilla fuldtidsarbejde med sit eget rengøringfirma, som gjorde rent ved private og ...
Kend vores værdi

Kend vores værdi

Hos Humdakin bestræber vi os på at lave de absolut bedste produkter muligt til en pris, hvor alle kan være med. Men i to dage sætter vi priserne op med 70 %.     Et stunt for fokus  For at sætte f...
New Year - New Me.. eller hvad?

New Year - New Me.. eller hvad?

Kender du det? Kalenderen viser er nyt år, og med det følger der spørgsmålet: “nå men, har du så nogle nytårsforsætter?” Ofte er svaret noget med at spise sundere og træne mere, men lige så tit sid...