Jo, velvære er også rengøring

Jo, velvære er også rengøring

Vi ved godt, at rengøring ikke er det mest spændende. Men rengøring kan også være forkælelse, velvære og lækkert.  Hos Humdakin går vi meget op i at fortælle, at rengøring godt må være lækkert og ikke skal være en pligt.

 

 

Tænk rengøring som velvære

Vi kender alle den overmandende følelse af ”det gider jeg ikke”, der kan indtræffe, når solen står ind ad vinduerne, og støv og snavs for alvor viser sig på overflader og gulve. Solen afslører måske også, at vinduerne også trænger til en omgang efter en lang, mørk og våd vinter.

Men hvis du prioriterer og planlægger, behøver følelsen ikke at overmande dig, og rengøring kan blive til velvære.

Vi giver dig her vores bedste tips til hvordan rengøring kan blive til velvære i stedet for en sur pligt. 

  • Vend dit sind til at være positiv om rengøring og vigtigst, tænk på følelsen, du står med når du er færdig.
  • Del rengøringen op i små bidder. Tag støvet i dag, og ignorer nullermændene til i morgen, hvor du støvsuger. På den måde bliver rengøringen overkommelig for dig.
  • Vælg produkter, der giver dig glæde. Prioriter rengøringsprodukter med en dejlig duft, som let spreder sig i hjemmet, og giver en følelse af et rent hjem.
  • Som du måske læste i vores blogindlæg om vaner, er det en god ide at sammensætte vaner, så de bliver nemmere at holde. Brug en dejlig ansigtsmaske mens du støvsuger, bryg en kop kaffe mens du vasker gulvet, så den er klar bagefter.
  • Sæt bare 5-10 minutter af til lidt rengøring ad gangen. Du vil få en følelse af at opnå noget, og få et gradvist renere hjem uden at det bliver uoverkommeligt.
  • Luft ud mens du bruger 5 minutter på rengøringen, det giver frisk luft til hjernen, og et frisk sind.
  • Gør rent og SÅ forkæl dig selv med benene oppe, frisk luft eller et dejligt varmt bad med lækre produkter

 

Fortsæt med at læse

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...
Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...