Vores navn

Navnet "Humdakin" er på ingen måde tilfældigt, det er lavet med kærlighed og med ønsket om at gøre en stor forskel i hele verdenen. 

Da Camilla gik i gang med udviklingen og opbygningen af hendes brand inden lanceringen, var brandnavnet noget af det vigtigste. Hun vidste, at hun ville komme til at investere alt i hendes kommende livsværk. 

Hun stillede følgende krav til brandnavnet:

1.

Navnet skulle sammensættes ud fra ting, som betød meget for Camilla i hendes liv, og hun valgte at sammensætte det ud fra vigtige personer fra hendes liv.

2.

Navnet måtte ikke kunne oversættes, det vil sige, at ”Humdakin” skulle betyde det samme på alle sprog.

3.

Navnet Humdakin måtte ikke kunne googles, det vil sige der måtte ikke komme noget frem på Humdakin, af anden betydning end det du kender som Humdakin i dag.

4.

Alle domæner skulle kunne skaffes uden problemer. Sådan at vi kan sikre vores hjemmesider, fx www.humdakin.dkwww.humdakin.de
www.humdakin.com osv. 

5.

Patentrettigheder og navnebeskyttelse skulle indhentes fra alle verdens lande - disse rettigheder søges per land. Camilla har investeret mange penge i brandnavnet Humdakin, og ejer nu rettighederne til navnet Humdakin i hele verden. Hun brugte fx 2 år på at få rettidighederne og navnebeskyttelsen i USA, med hjælp fra både en dansk og en amerikansk advokat.

Humdakin betyder

HUM = Kommer fra ”to hum”, og oversættes det til dansk
betyder det “at Nynne”, hvilket er hendes datters navn.

DA = Er forkortelsen af hendes kærestes navn Dan.
Dan og Camilla har været kærester siden de var helt unge, og har i
dag 3 børn sammen.

KIN = Er forkortelsen af Camillas elskede
hund og vores alles kontorhund, King, der desværre døde 11 år gammel i 2021.
Han har været ved Camillas side under hele opbygningen af Humdakin og hele
eksistensen af Humdakin. Han fulgte Camilla over alt!