VORES NAVN

Navnet "Humdakin" er på ingen måde tilfældigt, det er lavet med kærlighed og med ønsket om at gøre en stor forskel i hele verdenen. 

Da Camilla gik i gang med udviklingen og opbygningen af hendes brand inden lanceringen, var brandnavnet noget af det vigtigste. Hun vidste, at hun ville komme til at investere alt i hendes kommende livsværk. 

Hun stillede følgende krav til brandnavnet:

1: Navnet skulle sammensættes ud fra ting, som betød meget for Camilla i hendes liv, og hun valgte at sammensætte det ud fra vigtige personer fra hendes liv.

2: Navnet måtte ikke kunne oversættes, det vil sige, at ”Humdakin” skulle betyde det samme på alle sprog.

3: Navnet Humdakin måtte ikke kunne googles, det vil sige der måtte ikke komme noget frem på Humdakin, af anden betydning end det du kender som Humdakin i dag.

4: Alle domæner skulle kunne skaffes uden problemer. Sådan at vi kan sikre vores hjemmesider, fx www.humdakin.dkwww.humdakin.de
www.humdakin.com osv. 

5: Patentrettigheder og navnebeskyttelse skulle indhentes fra alle verdens lande - disse rettigheder søges per land. Camilla har investeret mange penge i brandnavnet Humdakin, og ejer nu rettighederne til navnet Humdakin i hele verden. Hun brugte fx 2 år på at få rettidighederne og navnebeskyttelsen i USA, med hjælp fra både en dansk og en amerikansk advokat.

HUMDAKIN BETYDER

HUM = Kommer fra ”to hum”, og oversættes det til dansk
betyder det “at Nynne”, hvilket er hendes datters navn.

DA = Er forkortelsen af hendes kærestes navn Dan.
Dan og Camilla har været kærester siden de var helt unge, og har i
dag 3 børn sammen.

KIN = Er forkortelsen af Camillas elskede
hund og vores alles kontorhund, King, der desværre døde 11 år gammel i 2021.
Han har været ved Camillas side under hele opbygningen af Humdakin og hele
eksistensen af Humdakin. Han fulgte Camilla over alt!