Forårsrengøring - det vi er bedst til, vores “hof-ret”.

Forårsrengøring - det vi er bedst til, vores “hof-ret”.

I denne artikel

Alle har en hof-ret. Altså den ret, du kan udføre i søvne, og som giver ros hele vejen rundt - hver gang!  Hos Humdakin giver vores evner i køkkenet ikke nødvendigvis top-karakterer, men rengøring? Det kan vi i hvert fald finde ud af. 

Hold det simpelt

Noget vi hos Humdakin gør meget ud af, er at brede budskabet om, at rengøring også kan være simpelt. At holde sit hjem rent og ryddeligt betyder ikke at du skal sætte mange timer af i weekenden til støvsugning, gulvvask og at tørre støv af. 

Det er derfor vi nærmest prædiker om at holde rent. For ved at holde rent kan du brede rengøringen ud på alle ugens dage, og derved undgå at det bliver en overvældende opgave, når du når til weekenden, og måske kan du søndag nøjes med en tur med støvsugeren og frisk sengetøj. 

Sæt blot 10 minutter af hver aften til en hurtig oprydning i stuen og udnyt ellers de små ventetider, du har i løbet af ugen og gør det til små vaner. Tør for eksempel overfladerne i køkkenet af mens din kaffe brygger eller brug tiden mens lasagnen er i ovnen til at lægge tøj sammen.  Med lidt kommer du langt!

 

Vores “hof-ret” 

Selvom vi er gode til at holde rent, så er det en gang imellem tilladt at snyde lidt. Vores bedste rengøring er “10 minutter inden gæsterne kommer”-rengøringen. De dage, hvor gæsterne kommer med kort varsel, og hvor man ikke nødvendigvis bruger timer på at gøre hovedrent, men bruger 10 minutter med tempo som en 100-meter løber og de mest nødvendige produkter. 

 

 

Det skal du bruge: universalrengøring, sprayflaske, toiletrens, kalkfjerner, en klud og viskestykke samt en duftpind og roomspray. 

Start med at gå på badeværelset og gør toiletkumme samt bad, vask og armaturer våde. Sprøjt nu kalkfjerner på de våde overflader og kom toiletrens i toiletkummen. Tør nu alle andre overflader af med din sprayflaske (vand blandet med universalrengøring) og den våde klud. Tør efter med et viskestykke. 

Skift din klud ud og fortsæt i stue andre overflader du kan nå. Vend retur til toilettet og skrub på de overflader du har kommet kalkfjerner og toiletrens på og skyld efter med rent vand. Tør over med et tørt og rent viskestykke. 

Find din roomspray frem og giv et par sprøjt rundt i hjemmet og stil en duftpind frem i entreén, så den rene duft rammer dine gæster så snart de træder ind ad døren. 


Sådan kan man altså lave en hurtig rengøring og snyde sig til en ren følelse (og har du husket at holde rent i løbet af ugen, så er det ingen sag!). 

Fortsæt med at læse

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...
Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

  Forårsrengøring er vores sæson, og den sæson, hvor vi hos Humdakin har det allerbedst! Ikke alene elsker vi et rent hjem og følelsen af, at hvert hjørne og krog er blevet rengjort, men vi tror og...