When you ask, we listen..

When you ask we listen.. Og derfor kan vi endelig præsentere vores nyeste skud på stammen: en scent refill til vores Humdakin IVORY og AMPLE duftpinde. 

Vi modtog en del henvendelser og ønsker fra jer om en måde at forlænge AMPLE eller IVORY scent sticks fremfor at købe en ny. Ønsket om at genbruge var noget, der selvfølgelig ramte os i hjertet. Derfor gik vi straks i gang med at finde ud af, hvordan vi kunne forlænge levetiden på vores duftpinde.

Resultatet blev til vores scent refill, som fås både til dine IVORY og AMPLE duftpinde. I pakken kommer der 250 ml. duft-olie i en genanvendelig plastikflaske med fint låg af træ samt 10 nye pinde af cedertræ. Det er selvfølgelig de helt samme dufte, der kommer med i flasken, så du kan nyde præcis din yndlingsduft. 

Det eneste du skal gøre, er blot at hælde væsken i din flakon og sætte de nye pinde i. Vil du gerne forlænge levetiden på aromaen, kan du med fordel bruge 2-3 pinde af gangen.

Vil du genbruge flasken frem for at putte den i din plastik-sortering, kan du sætte et par blomster i, så den kan pynte ligesom dine andre Humdakin-produkter i bedste Clean and Style-stil!

Vi håber, at i vil tage godt i mod vores nyhed, og vi vil glæde os til at sende en masse refills ud til mange velduftende hjem.