When you ask, we listen..

When you ask, we listen..

When you ask we listen.. Og derfor kan vi endelig præsentere vores nyeste skud på stammen: en scent refill til vores Humdakin IVORY og AMPLE duftpinde. 

Vi modtog en del henvendelser og ønsker fra jer om en måde at forlænge AMPLE eller IVORY scent sticks fremfor at købe en ny. Ønsket om at genbruge var noget, der selvfølgelig ramte os i hjertet. Derfor gik vi straks i gang med at finde ud af, hvordan vi kunne forlænge levetiden på vores duftpinde.

Resultatet blev til vores scent refill, som fås både til dine IVORY og AMPLE duftpinde. I pakken kommer der 250 ml. duft-olie i en genanvendelig plastikflaske med fint låg af træ samt 10 nye pinde af cedertræ. Det er selvfølgelig de helt samme dufte, der kommer med i flasken, så du kan nyde præcis din yndlingsduft. 

Det eneste du skal gøre, er blot at hælde væsken i din flakon og sætte de nye pinde i. Vil du gerne forlænge levetiden på aromaen, kan du med fordel bruge 2-3 pinde af gangen.

Vil du genbruge flasken frem for at putte den i din plastik-sortering, kan du sætte et par blomster i, så den kan pynte ligesom dine andre Humdakin-produkter i bedste Clean and Style-stil!

Vi håber, at i vil tage godt i mod vores nyhed, og vi vil glæde os til at sende en masse refills ud til mange velduftende hjem.

Fortsæt med at læse

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i ...
Jo, velvære er også rengøring

Jo, velvære er også rengøring

Vi ved godt, at rengøring ikke er det mest spændende. Men rengøring kan også være forkælelse, velvære og lækkert.  Hos Humdakin går vi meget op i at fortælle, at rengøring godt må være lækkert og i...
10 ting, du ikke vidste om Humdakin

10 ting, du ikke vidste om Humdakin

1. Humdakin blev etableret i 2016 af Camilla efter 5 år med udvikling og test af produkterne. Ved siden af havde Camilla fuldtidsarbejde med sit eget rengøringfirma, som gjorde rent ved private og ...
Kend vores værdi

Kend vores værdi

Hos Humdakin bestræber vi os på at lave de absolut bedste produkter muligt til en pris, hvor alle kan være med. Men i to dage sætter vi priserne op med 70 %.     Et stunt for fokus  For at sætte f...