When you ask, we listen..

When you ask, we listen..

When you ask we listen.. Og derfor kan vi endelig præsentere vores nyeste skud på stammen: en scent refill til vores Humdakin IVORY og AMPLE duftpinde. 

Vi modtog en del henvendelser og ønsker fra jer om en måde at forlænge AMPLE eller IVORY scent sticks fremfor at købe en ny. Ønsket om at genbruge var noget, der selvfølgelig ramte os i hjertet. Derfor gik vi straks i gang med at finde ud af, hvordan vi kunne forlænge levetiden på vores duftpinde.

Resultatet blev til vores scent refill, som fås både til dine IVORY og AMPLE duftpinde. I pakken kommer der 250 ml. duft-olie i en genanvendelig plastikflaske med fint låg af træ samt 10 nye pinde af cedertræ. Det er selvfølgelig de helt samme dufte, der kommer med i flasken, så du kan nyde præcis din yndlingsduft. 

Det eneste du skal gøre, er blot at hælde væsken i din flakon og sætte de nye pinde i. Vil du gerne forlænge levetiden på aromaen, kan du med fordel bruge 2-3 pinde af gangen.

Vil du genbruge flasken frem for at putte den i din plastik-sortering, kan du sætte et par blomster i, så den kan pynte ligesom dine andre Humdakin-produkter i bedste Clean and Style-stil!

Vi håber, at i vil tage godt i mod vores nyhed, og vi vil glæde os til at sende en masse refills ud til mange velduftende hjem.

Fortsæt med at læse

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...
Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...