Vores seneste projekt

DETTE ER VORES HISTORIE 🫧🖤👩‍🔬

Da Camilla lancerede Humdakin, havde hun et ønske om at skabe produkter, der var skånsomme og effektive, men vigtigst af alt, havde en dejlig, mild og ren duft. Det lykkedes hende, efter 5 år at udvikle produkter uden skrappe kemikalier, men med milde ingredienser og naturlige ekstrakter, samt en allergivenlig duft, der ikke indeholder de 26 duftstoffer, der er kendt for at forårsage allergi. At skabe et produkt, der både er effektivt, miljøvenligt og ikke mindst allergivenligt, er meget svært og kræver meget, da mange af certificeringerne modsiger hinanden. Camilla har valgt at skabe produkter, der ikke indeholder hormonforstyrrende stoffer, kræftfremkaldende stoffer, som ikke er skadelige for miljøet under produktionen og og ligeledes ikke er skadelige for miljøet i brug. Vi bruger meget lave niveauer af konserveringsmidler og undgår de mest almindeligt anvendte konserveringsmidler som M1, MI, SLS og parabener, fordi vi ved, at de har en negativ effekt på allergier. Vi bruger ikke æteriske olier, da de kan være meget allergifremkaldende, og Camilla har valgt at gå med allergivenlig parfume, som er parfume, der ikke er kendt for at forårsage allergi, og derfor er alle vores produkter meget milde og fine i duften. Desuden har det været meget vigtigt for Camilla at skabe produkter af den højeste kvalitet.
Derudover blev Humdakin lanceret med en drøm og et ønske om at være ansvarlig ud over produkterne. Og udover fokus på produkterne skulle det også være økologisk, GOTS-certificerede tekstiler, sikre og gode forhold for miljøet og de ansatte i produktionen og hos producenterne. For os har det været langt vigtigere at lave et godt produkt, der skiller sig ud fra mængden, end at få øko-certificering eller svanemærket på vores produkter, fordi det fokuserer for specifikt på produkterne.
Derfor arbejder vi også hårdt på at blive B-corp certificeret, en certificering der betyder meget mere for os end de alternativer, der kun ser på produktet. Vi ønsker at være de bedste i hele vores værdikæde, og det kan bevise det. Ansøgningen er indsendt, og vi har fået en score på 94 point. Vi har arbejdet på denne certificering i 2 år.
Vi går så meget op i det og står til ansvar for det vi kreerer. ❤️