Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i 2016 var valget lidt mere simpelt – nemlig på vores signaturduft med kamille og havtorn samt havtorn og salvie.

 

Velduft sikrer den rene følelse

I den tid Camilla havde sin rengøringsvirksomhed, var det vigtigt for hende at bruge et rengøringsmiddel, der havde en duft, så hendes kunder virkelig kunne mærke og dufte, at der var blevet gjort rent, når de kom hjem efter en lang dag. Den tanke tog Camilla med sig, da hun udviklede produkter for Humdakin: det skulle være med rene og milde dufte, som gjorde en forskel, når man havde brugt produkterne, og sikrede den rene følelse i hjemmet.

Derfor blev det også et aktivt valg om at udelade æteriske olier i produkterne. Da de er meget koncentrerede, bliver duften for mange også meget kraftig. Derfor bruger vi i stedet en parfume, som er udviklet, så den er uden de 26 parfumestoffer, som man i EU har konstateret, er allergi-fremkaldende. Du vil derfor også opleve, at duften er mild og velduftende.

Naturlige ekstrakter

I Humdakins pleje- og rengøringsprodukter vil du også finde naturlige ekstrakt af ingredienser, der er inspireret af den nordiske natur. I vores signatur-produkter finder du havtorn, salvie og kamille.

De har hver især deres egne karakteristiske egenskaber, som er plejende på huden: de giver fugt, virker anti-inflammatoriske og er spækket med antioxidanter. Derudover har vi også plejende ingredienser så som aloe vera, panthenol og macadamia olie, og så er de selvfølgelig uden hård konservering, SLS, og tilsat farve som resten af Humdakins produkter.

Find vores signatur produkter her: 01 håndsæbe, 01 håndcreme, 01 vaskemiddel, 01 skyllemiddel, 01 universalrengøring, 01 opvaskemiddel samt vores bad-serie. 

Fortsæt med at læse

Jo, velvære er også rengøring

Jo, velvære er også rengøring

Vi ved godt, at rengøring ikke er det mest spændende. Men rengøring kan også være forkælelse, velvære og lækkert.  Hos Humdakin går vi meget op i at fortælle, at rengøring godt må være lækkert og i...
10 ting, du ikke vidste om Humdakin

10 ting, du ikke vidste om Humdakin

1. Humdakin blev etableret i 2016 af Camilla efter 5 år med udvikling og test af produkterne. Ved siden af havde Camilla fuldtidsarbejde med sit eget rengøringfirma, som gjorde rent ved private og ...
Kend vores værdi

Kend vores værdi

Hos Humdakin bestræber vi os på at lave de absolut bedste produkter muligt til en pris, hvor alle kan være med. Men i to dage sætter vi priserne op med 70 %.     Et stunt for fokus  For at sætte f...
New Year - New Me.. eller hvad?

New Year - New Me.. eller hvad?

Kender du det? Kalenderen viser er nyt år, og med det følger der spørgsmålet: “nå men, har du så nogle nytårsforsætter?” Ofte er svaret noget med at spise sundere og træne mere, men lige så tit sid...