Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i 2016 var valget lidt mere simpelt – nemlig på vores signaturduft med kamille og havtorn samt havtorn og salvie.

 

Velduft sikrer den rene følelse

I den tid Camilla havde sin rengøringsvirksomhed, var det vigtigt for hende at bruge et rengøringsmiddel, der havde en duft, så hendes kunder virkelig kunne mærke og dufte, at der var blevet gjort rent, når de kom hjem efter en lang dag. Den tanke tog Camilla med sig, da hun udviklede produkter for Humdakin: det skulle være med rene og milde dufte, som gjorde en forskel, når man havde brugt produkterne, og sikrede den rene følelse i hjemmet.

Derfor blev det også et aktivt valg om at udelade æteriske olier i produkterne. Da de er meget koncentrerede, bliver duften for mange også meget kraftig. Derfor bruger vi i stedet en parfume, som er udviklet, så den er uden de 26 parfumestoffer, som man i EU har konstateret, er allergi-fremkaldende. Du vil derfor også opleve, at duften er mild og velduftende.

Naturlige ekstrakter

I Humdakins pleje- og rengøringsprodukter vil du også finde naturlige ekstrakt af ingredienser, der er inspireret af den nordiske natur. I vores signatur-produkter finder du havtorn, salvie og kamille.

De har hver især deres egne karakteristiske egenskaber, som er plejende på huden: de giver fugt, virker anti-inflammatoriske og er spækket med antioxidanter. Derudover har vi også plejende ingredienser så som aloe vera, panthenol og macadamia olie, og så er de selvfølgelig uden hård konservering, SLS, og tilsat farve som resten af Humdakins produkter.

Find vores signatur produkter her: 01 håndsæbe, 01 håndcreme, 01 vaskemiddel, 01 skyllemiddel, 01 universalrengøring, 01 opvaskemiddel samt vores bad-serie. 

Fortsæt med at læse

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...
Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...