Vi lancerer limited editions til efteråret!

Vi lancerer limited editions til efteråret!

En ny sæson står for døren og det betyder skønne nyheder fra Humdakin til jer!

Vi har glædet os utrolig meget til at afsløre at vi denne sæson lancerer limited editions som duftlys og en gaveæske med vores populære 01 håndsæbe og håndlotion med havtorn og kamille.

Det er første gang nogensinde at vi lancerer limited editions som vi glæder os til lander i butikkerne til August/september 2019 – produkterne vil være i et begrænset antal og i kan godt begynde at glæde jer!

SCENT CANDLES

Vi præsenterer en hel ny produktnyhed til efteråret. I har længe efterspurgt duftlys fra os med milde rene dufte og nu kan vi endelig afsløre at de bliver en del af vores sortiment som en limited edition. Camilla har arbejdet længe på at udvikle det helt perfekte duftlys der både brænder pænt og hvor ingredienser og brændetid stemmer overens med Humdakins koncept og værdier.

Vores scent candles Manov & Yucca som kan findes i butikkerne fra August til 229 kr. To forskellige milde og rene dufte der skaber ro, hygge og forlænger duften af renhed i hjemmet.

GAVEÆSKE – 01 HAND KIT

Endnu en limited edition nyhed fra Humdakin rammer butikkerne til oktober. En fin gaveæske til værtinden samt efterårets og julens begivenheder med vores signatur ingredienser havtorn og kamille. Gaveæsken koster 299 kr. og indeholder en 300 ml håndsæbe og 300 ml. håndlotion.

Sidst men ikke mindst, understreger vi konceptet rengøring og moderne husholdning og lancerer en effektiv Glass cleaner, samt en Wool & Cashmere vask. Derudover kommer der en ny organize bucket til køkkenet, to nye børster i egetræ, økologiske tekstiler, ovnhandske og grydelapper.

Vi håber i vil tage godt i mod vores nyheder!

God sommer fra alle os i Humdakin.

Fortsæt med at læse

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Sommeren er en skøn tid fyldt med solrige dage, strandture og afslapning i haven. Men solen, varmen, saltvand og klor kan være hårde mod vores hår. Derfor er det vigtigt at pleje håret ekstra godt ...
Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommeren er over os, og det betyder tid til at gøre sommerhuset klar til de lange, afslappende dage og hyggelige aftener. Uanset om dit sommerhus er ved kysten, i skoven, eller på landet, er en gru...
Postkort fra København

Postkort fra København

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...