Vi lancerer limited editions til efteråret!

Vi lancerer limited editions til efteråret!

En ny sæson står for døren og det betyder skønne nyheder fra Humdakin til jer!

Vi har glædet os utrolig meget til at afsløre at vi denne sæson lancerer limited editions som duftlys og en gaveæske med vores populære 01 håndsæbe og håndlotion med havtorn og kamille.

Det er første gang nogensinde at vi lancerer limited editions som vi glæder os til lander i butikkerne til August/september 2019 – produkterne vil være i et begrænset antal og i kan godt begynde at glæde jer!

SCENT CANDLES

Vi præsenterer en hel ny produktnyhed til efteråret. I har længe efterspurgt duftlys fra os med milde rene dufte og nu kan vi endelig afsløre at de bliver en del af vores sortiment som en limited edition. Camilla har arbejdet længe på at udvikle det helt perfekte duftlys der både brænder pænt og hvor ingredienser og brændetid stemmer overens med Humdakins koncept og værdier.

Vores scent candles Manov & Yucca som kan findes i butikkerne fra August til 229 kr. To forskellige milde og rene dufte der skaber ro, hygge og forlænger duften af renhed i hjemmet.

GAVEÆSKE – 01 HAND KIT

Endnu en limited edition nyhed fra Humdakin rammer butikkerne til oktober. En fin gaveæske til værtinden samt efterårets og julens begivenheder med vores signatur ingredienser havtorn og kamille. Gaveæsken koster 299 kr. og indeholder en 300 ml håndsæbe og 300 ml. håndlotion.

Sidst men ikke mindst, understreger vi konceptet rengøring og moderne husholdning og lancerer en effektiv Glass cleaner, samt en Wool & Cashmere vask. Derudover kommer der en ny organize bucket til køkkenet, to nye børster i egetræ, økologiske tekstiler, ovnhandske og grydelapper.

Vi håber i vil tage godt i mod vores nyheder!

God sommer fra alle os i Humdakin.

Fortsæt med at læse

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...
Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

  Forårsrengøring er vores sæson, og den sæson, hvor vi hos Humdakin har det allerbedst! Ikke alene elsker vi et rent hjem og følelsen af, at hvert hjørne og krog er blevet rengjort, men vi tror og...