Kend vores værdi

Kend vores værdi

Hos Humdakin bestræber vi os på at lave de absolut bedste produkter muligt til en pris, hvor alle kan være med. Men i to dage sætter vi priserne op med 70 %.

 

 

Et stunt for fokus 

For at sætte fokus på værdi og kvalitet, har vi valgt at sætte vores priser op med 70 %. 

I en tid, hvor vi ser udsalgsskilte alle vegne, vil vi gerne sætte fokus på, at kvalitet altså koster – og ofte også er en del mere værd end prisen, du kan se på prismærket. Derfor har vi valgt at sætte prisen op på 10 af vores bedst sælgende produkter. Vi vil vise, at vi også kan være med sammen med de helt store. Det kan godt være, at vores håndcreme ikke koster 500 kroner, men det burde den!

Hos Humdakin håber vi, at vi med vores lille stunt kan sætte fokus på den høje kvalitet og gode produkter, der er så vigtige for os, dig som kunde og vores forhandlere. Uanset hvad prisen på vores produkter er, så vil vi fortsætte med at fokusere på at skabe de bedst mulige produkter til køkken, bad og pleje. 

 

 

Pris versus kvalitet

Hos os i Humdakin er produktudviklingen i hovedsæde. Kvaliteten har højeste prioritet, og vi går ikke på kompromis med hverken den, ingredienser eller effekt.

Der er altid en overvejelse, vi skal gøre os, når vi udvikler produkter: vi laver de bedste produkter, men vil også gøre dem tilgængelig for så mange som muligt, så derfor er prisen generelt lav i forhold til den kvalitet, vi leverer.

 Hos Humdakin, når nogen spørger, plejer at vi at sige, at på en skala fra 1 til 10, hvor 1 er standard og 10 er absolut det bedste, du kan få, ligger Humdakins produkter på 9. Og vi har ingen intentioner om at gå ned på den skala.

 

Fortsæt med at læse

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Sommeren er en skøn tid fyldt med solrige dage, strandture og afslapning i haven. Men solen, varmen, saltvand og klor kan være hårde mod vores hår. Derfor er det vigtigt at pleje håret ekstra godt ...
Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommeren er over os, og det betyder tid til at gøre sommerhuset klar til de lange, afslappende dage og hyggelige aftener. Uanset om dit sommerhus er ved kysten, i skoven, eller på landet, er en gru...
Postkort fra København

Postkort fra København

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...