Tilbage til starten

Tilbage til starten

Renlighed - Ro – Regelmæssighed

Camilla er opvokset med en mor der satte en ære i de 3 R'er ro, renlighed og regelmæssighed. Senere i hendes liv støder hun ind i en bog som kommer til at have stor betydning. En sæbe opskriftsbog fra 80’erne beskrev hvad der skulle til, for at et barn fik en god opvækst. Nemlig ordene ro, renlighed og regelmæssighed. Ordene kommer fra en gammel annonce fra 1925, som er afbilledet i bogen. De forstærkede Camillas kærlighed for rengøring og sæber, og bogen er stadig en hun vender tilbage til mange år efter. Det inspirerede hende i hendes liv, både i forhold til opdragelsen af hendes børn og hendes virksomhed Humdakin.

Humdakin er nu over to år gammel og selvom det ikke mange år, så er Humdakin vokset med hastige skridt. Der er sket meget på de år og det er nu tid til at kigge tilbage på starten!

Humdakin rengøring virksomhed

Før Humdakin havde Camilla hendes egen rengøringsvirksomhed, som hjalp hende med at udvide hendes erfaring og viden i rengøringsbranchen. Men hendes passion for rengøring, samt interesse for selv at udvikle produkter, som hun har gjort med sæber fra hun var lille, betød at hun måtte udleve en anden drøm.

Drømmen startede med en brainstorm af produkter som hun så et behov for på markedet. Rengøringsprodukter som var effektive, allergivenlige og skånsomme for vores miljø og omgivelser. Meget tid i hjemmet blev brugt på at koge sæber i hjemmet og på laboratoriet for at skabe et produkt der levede op til hendes mange krav og som hun selv kunne stå inde for.

Humdakin brainstorm husholdning

Også tekstiler var en del af den første kollektion som skulle fuldende et sortiment af morderne husholdning. Hun fandt inspiration i hendes bedstemors gamle tekstiler fra 50’erne som hun fandt i en skuffe. Hun var især fascineret af generationens strikmetoder, tekstilernes sugeevne og kvalitet. 1950’erne er generelt en tid hvor Camilla finder inspiration i husmødrene der var stolte af holde et rent og pænt hjem.

Mens Camilla brugte alt hendes tid på at udvikle Humdakin, brugte hun sin tid i sit rengøringsfirma og på en uddannelse i Innovation. Også her fik hun inspiration til at sammensætte navnet Humdakin. Et navn bygget op omkring hendes dengang tre familie medlemmer - hendes datter Nynne, på engelsk “hum”, hendes partner Dan, og hendes lille franske bulldog King. Tilsammen gav navnene det vi kender i dag - Humdakin. I dag er familien vokset til en familie på seks, for udover at være en forretningskvinde banker hendes hjerte for familielivet og hendes skønne familie.

humdakin kontorhund

Efter 5 års udvikling af produkter og brand koncept lancerede Camilla Humdakin i november 2016.

Den første kollektion blev lagret i et 15 kvm. stort lager, som befandt sig i et lille hjørne af brandets showroom. Ikke langt tid efter måtte lageret dog udvides og i dag har Humdakin sit eget seperate lager på 250 kvm. 

Drømmen om Humdakin gik dog ikke udelukkende ud på bæredygtige- og allergivenlige rengørings- og husholdningsprodukter. Camilla havde også en klar mission om, at få hele verden til at elske at gøre rent! Vi sætter derfor fokus på at inspirere og oplyse om alt hvad rengøring også kan være. Det kan være inspiration til en mindful rengøring, hvordan man organiser, styling med blomster og meget mere. Hvis man er inspireret og motiveret til at gøre rent, så bliver det også et ritual man lærer at elske!

humdakin årets produkt

Det var denne motivation og inspiration som Camilla selv havde da hun gik derhjemme og “kogte” sæber for sjov, da hun arbejdede deltid som blomsterbinder for at lære at style sit hjem, og da hun brugte 5 år på at udvikle et brand, som var bygget omkring hendes vigtigste værdier.

Fortsæt med at læse

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i ...
Jo, velvære er også rengøring

Jo, velvære er også rengøring

Vi ved godt, at rengøring ikke er det mest spændende. Men rengøring kan også være forkælelse, velvære og lækkert.  Hos Humdakin går vi meget op i at fortælle, at rengøring godt må være lækkert og i...
10 ting, du ikke vidste om Humdakin

10 ting, du ikke vidste om Humdakin

1. Humdakin blev etableret i 2016 af Camilla efter 5 år med udvikling og test af produkterne. Ved siden af havde Camilla fuldtidsarbejde med sit eget rengøringfirma, som gjorde rent ved private og ...
Kend vores værdi

Kend vores værdi

Hos Humdakin bestræber vi os på at lave de absolut bedste produkter muligt til en pris, hvor alle kan være med. Men i to dage sætter vi priserne op med 70 %.     Et stunt for fokus  For at sætte f...