The Iconic Humdakin

The Iconic Humdakin

Du kender dem sikkert? Vores 4 ikoniske kerneprodukter.

Men ved du hvorfor de er ikoniske?

Der er nemlig en grund til, at netop disse produkter er kernen i vores DNA og i vores optik er revolutionerende. Hos Humdakin har visionen og missionen fra start været altid at have fokus på produkternes effektivitet og performance, men uden at gå på kompromis med miljøet og derfor have den lavest mulige miljøbelastning overhovedet.

Med produkternes effektive koncentratformler imødeser disse det stadigt øgede fokus på bæredygtighed og ansvarlighed. Alle vores rengøringsprodukter er nemlig lavet som koncentrater, hvorfor de også er meget drøje i brug og der skal bruges små mængder. På den måde er produkterne tilsvarende fremstillet i et ansvarligt øjemed da de derfor også rækker meget længere. Og så er alle vores rengøringsprodukter pH-neutrale og skånsomme mod din hud, så du kan gøre rent uden plastik- eller gummihandsker. 

Vi har med dette grundlag kreeret 4 grundsten til din rengøringsrutine.
4 produkter, der sørger for, at du nemt kan gøre hele dit hjem rent:

Det siger sig selv. Vores universal cleaner er alsidig og universel, det ligger i navnet. Ligesom alle vores andre flydende produkter er den lavet som koncentrat. Det vil altså sige, at den skal blandes op med vand, hvorfor den har en endnu længere levetid og kan benyttes i lang tid, inden du løber tør. Alle tre duftvarianter af vores universal cleaner kan benyttes på alle overflader, der tåler vand. Det er alt fra marmor, keramik, linoleum, træ, fliser, klinker til corian med videre. Og så er den tilmed pH-neutral, så du kan benytte den uden brug af handsker. Den er udviklet til den daglige og dybdegående rengøring af de mest brugte og gængse overflader og til at tørre støv af, men vi bruger den også til gulvvask. Og sammen med vores sprayflaske udgør den det perfekte makkerpar.

Lige så uundværlig er vores anti calc spray. Det er den perfekte kalkfjerner på spray, til både den daglige og mere grundige rengøring. Den lave og sure pH-værdi gør at den hurtigt og effektivt kan fjerne kalklejringer fra din vask, køkken- og badeværelsesarmatur og fliser samt klinker. Produktet aktiveres når den er i kontakt med vand. Sprøjt anti calc spray på det område du vil rengøre, efter du har gjort området vådt. Lad sidde i et par minutter og skrub med en grov svamp eller børste og du har gjort skinnende rent.

Vores glass cleaner er mindst lige så uundværlig, som vores 3 andre rengøringsprodukter. Det siger sig selv, den gør glas rent. Men det er ikke kun spejle, den er perfekt til. Vi selv bruger den også til vores vinduer, glaslåger på ovn og keramiske kogeplader og andre typer glas du finder i dit hjem. Brug den efter du har sprayet med din universal cleaner og slut af med denne for et skinnende rent resultat. Ligesom vores andre rengøringsmidler dufter vores glass cleaner skønt af havtorn og kamille; vores signaturduft, 01.

Det sidste, men mindst lige så vigtige produkt til at holde rent er vores toilet cleaner. Vores toilet cleaner er specielt udviklet til skånsom og effektiv rengøring af toiletskåle af både plast og keramik. Vores toilet cleaner fjerner nemt snavs og smuds, og efterlader dig med et frisk, rent og velduftende toilet. Vores toilet cleaner dufter nemlig skønt, af vores signaturduft; 01, med kamille og havtorn. Den særligt effektive formular forhindrer kalkaflejringer og efterlader overfladen glat og rent. Også vores toilet cleaner er lavet som koncentrat og er derfor drøj i brug og doseringen lille.

Vores produkter er alle kreeret med æstetik og design i fokus så de dekorativt kan stå fremme og inspirere til hyppig og let rengøring hver dag.

Hos Humdakin er vores milde produkter, tekstiler i trendfarver, og smukke accessories med til, at inspirere endnu mere til at organisere, holde rent og style.

Fortsæt med at læse

NEW IN: Efterårskollektionen 2023

NEW IN: Efterårskollektionen 2023

Kender du historien om vores nyheder?   I denne efterårs- og vintersæson inviterer vi naturen indenfor. Vi ønsker at bringe den ro og jordforbindelse, man får af at være udenfor, tilbage til det s...
En Humdakin klassiker

En Humdakin klassiker

Humdakins System Bucket er inspireret af en klassisk rengøringsspand, men med et twist. Denne systemspand er skabt, så du kan holde styr på dine rengøringsprodukter på mest stilfulde vis, og nemt f...
Cleaning for Generations - håndpleje

Cleaning for Generations - håndpleje

Nu er det officielt. Efteråret er i gang. Og det betyder også at det koldere vejr er på vej. Og det medfører skiftende og ustadige vejrforhold: regn, blæst, solskin og måske endda frostgrader. Det ...
Historien bag Humdakin

Historien bag Humdakin

Mange danskere indretter sig med lækkert design, men skifter sjældent karklud eller sengetøj, og netop denne erfaring blev starten til Humdakin. Ejer og grundlægger af Humdakin, Camilla Schram, hav...