Tak til mor - 5 friske gaveidéer til mors dag

Tak til mor - 5 friske gaveidéer til mors dag

 

En mor har en helt særlig plads i hjertet og søndag den 8. maj er det Mors Dag. På dagen hylder vi alle mødre i vores liv. Om det er en bonus-mor, mormor, eller en anden speciel kvinde i dit liv, så er titlen som mor noget helt særlig. Dagen tillader samvær, hvor der kan skabes minder og gode stunder. Har du lyst til at glæde hende med noget specielt? Så er Mors Dag den perfekte anledning til at overraske hende med en særlig gave, så hun mærker, at hun er elsket og værdsat. Vi ved, at det kan være en smule svært at finde en gave, som hun vil holde af. Vi vil meget gerne være med til at hjælpe dig på vej. Derfor har vi samlet en Gaveguide til Mors dag, som kan inspirere dig til at finde en betænksom gave til moren i dit liv.

Gaveidé #1

Tilføj friske dufte til hjemmet

.. så der altid dufter rent, det fortjener din mor i hendes travle hverdag. Gode dufte skaber en beroligende og indbydende atmosfære i hjemmet. De afgiver en mild duft, som giver rummet en behagelig og afslappet stemning, så hun kan byde familien og gæster ind i til følelsen af et ny rengjort hjem.

Samtidig med at de dufter dejligt, kan de nemt styles i dit hjem. Den elegante flakon har et simpelt nordisk design og passer godt ind på borde og hylder. Lad pindene sprede duften af renlighed i flere måneder og den vil minde dem om dig, når hun har dem stående i sit hjem. 

Gaveidé #2

Få wellness oplevelser derhjemme

Din mor fortjener at bo i noget der minder om et hotel. Giv hende hoteloplevelsen med Humdakin. Du kan hjælpe hende med at tilføje noget hverdagsluksus til hendes daglige rutine med naturlig hudpleje og wellness oplevelser i hjemmet. Vores shampoo er både sulfat- og silikonefri, så de fugtgivende og værdifulde ingredienser kan trænge ind i hårstråene. Den indeholder hvedeprotein som sørger for, at produktet går dybt ned i hårfibrene og beskytter håret.

 Vores balsam giver dejligt silkeblødt hår og tilføjer en masse fugt. I kombination sørger produkterne for at efterlade håret velduftende, plejet og stærkere. Det er det perfekte sæt til hende, der elsker god hårdpleje. Sættet er velegnet til alle hårtyper og til daglig brug. Giv hende produkter til hele kroppen, så hun kan opleve god wellness med sunde ingredienser, som tilføjer velvære i hendes hverdag.  

Gaveidé #3

Gør rengøringen nem at gå til

Din mor skal ikke bruge alt hendes tid og overskud på rengøring. Introducer hende for Humdakin, for vi har gjort det nemt at klare en god rengøring. I vores cleaning kit sæt får du, hvad du har brug for til en bæredygtig rengøring: 1000 ml universalrengøringsmiddel og en sprayflaske. I sættet har du i alt 100 liter rengøring. Der skal blot en lille teske universalrengøringsmiddel i samt vand i resten af sprayflasken. Denne blanding kan bruges på alle overflader, der tåler vand. Den kan bruges regelmæssigt for at holde skidt og bakterier ude.

Den bedste måde at føle sig godt tilpas er, når dine omgivelser er rene og ryddelige. Ved at have et rent hjem, kan man skabe et miljø, så man kan udfolde en behagelig og rolig stemning i sit hjem. Vores Cleaning Kit er allerede pakket i en fin æske, så du kan nøjes med at sætte et bånd på inden du giver hende gaven. 

 

 

Gaveidé #4

Gør opvasken mere luksuriøs 

Lad hende gøre opvasken til en fest, og lad hende opleve en duftsymfoni. Med to sikre og uundværlige klassikere til køkkenet, som hun vil sætte pris på. Her får du både effektiv, velduftende og rensende hjælpere til hverdagen. De er milde ved hænderne og samtidig er de plejende selv for de travleste hænder. Håndsæbe og opvaskemiddel står fast på køkkenvasken og er dine hjælpsomme partner inden, under og efter madlavningen. De er designet med et stilrent udtryk, som du gerne vil have stående fremme, som et dekorativt element ved håndvasken.

 

Gaveidé #5

Et par velplejet hænder

Giv dine mors hænder et tak. Med et sæt af håndsæbe og en håndcreme kan du glæde hende med nærende hudpleje til hendes hænder. Fælles for håndsæben og håndcremen er deres fugtende og beskyttende egenskaber, der er god mod tør og irriteret hud. De efterlader hænderne med en mild og frisk duft. En fantastisk kombination som hun både kan have stående på badeværelset, køkkenet eller et tredje sted i hjemmet. Produkterne kan fås som en gaveæske, der gør det nemt for dig der giver gaven. 

 

 

Hos Humdakin håber vi du har fået inspiration til, hvad du kan give din mor. Uanset hvilken gave du vælger at give til din mor, håber vi rigtig meget hun vil nyde den.

  

Fortsæt med at læse

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...
Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

  Forårsrengøring er vores sæson, og den sæson, hvor vi hos Humdakin har det allerbedst! Ikke alene elsker vi et rent hjem og følelsen af, at hvert hjørne og krog er blevet rengjort, men vi tror og...