STYLE DIN HVERDAG MED TERRAZZO

STYLE DIN HVERDAG MED TERRAZZO

Det er de små detaljer i din indretning, der tæller. Er du også vild med vores smukke terrazzo kollektion, men mangler inspiration til, hvad de kan bruges til, og hvordan de skal styles?

Så læs med her!

SÅDAN STYLER DU MED TERRAZZO PÅ BADEVÆRELSET

Ofte er badeværelset det mindste rum i boligen. Men det betyder ikke, at du ikke selv kan gøre noget ved indretningen, så badeværelset bliver et rart og luksuriøst sted at opholde sig.

På badeværelset kommer smykker, cremer og parfumer nemt til at rode. Hvad med at give det et præg af nordisk stil og skabe små elegante udstillinger med dine smykker og parfumer, så det både bliver elegant og praktisk?

terrazzo tray 

Tip: Kombinér tandbørstekrus med terrazzo rundt fad for at skabe et rum til dine hudplejeprodukter og smykker. Du kan også placere vores duftpinde og duftlys med velduftende og vedvarende milde dufte, som fylder badeværelset med ro, renlighed og en følelse af velvære.

SÅDAN STYLER DU MED TERRAZZO I KØKKENET

Ligeledes er køkkenet også rummet hvor småsager som krydderier og køkkengrej nemt kommer til at rode. Et godt tip kan være at ramme dem ind – eksempelvis med vores smukke terrazzo bakker eller terrazzo beholdere.

terrazzo vase

De varme og stilfulde bakker og terrazzo beholdere er ideelle til at skabe små elegante udstillinger med krydderier og olier eller andre småsager, som kan have tendens til at rode i en travl hverdag og forstyrre køkkenets indretning. Beholderne kan ligeledes benyttes som en elegant holder til opvaskebørsten og karkluden eller til køkkengrejet som ellers ville være gemt væk i en skuffe.

Vores terrazzo findes i et mix af forskellige varianter, så du nemt kan skabe lige det udtryk du kan lide og vælge din yndlings blandt de varme og sarte farver i røde og grønne nuancer.

Fortsæt med at læse

Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...