STYLE DIN HVERDAG MED TERRAZZO

STYLE DIN HVERDAG MED TERRAZZO

Det er de små detaljer i din indretning, der tæller. Er du også vild med vores smukke terrazzo kollektion, men mangler inspiration til, hvad de kan bruges til, og hvordan de skal styles?

Så læs med her!

SÅDAN STYLER DU MED TERRAZZO PÅ BADEVÆRELSET

Ofte er badeværelset det mindste rum i boligen. Men det betyder ikke, at du ikke selv kan gøre noget ved indretningen, så badeværelset bliver et rart og luksuriøst sted at opholde sig.

På badeværelset kommer smykker, cremer og parfumer nemt til at rode. Hvad med at give det et præg af nordisk stil og skabe små elegante udstillinger med dine smykker og parfumer, så det både bliver elegant og praktisk?

terrazzo tray 

Tip: Kombinér tandbørstekrus med terrazzo rundt fad for at skabe et rum til dine hudplejeprodukter og smykker. Du kan også placere vores duftpinde og duftlys med velduftende og vedvarende milde dufte, som fylder badeværelset med ro, renlighed og en følelse af velvære.

SÅDAN STYLER DU MED TERRAZZO I KØKKENET

Ligeledes er køkkenet også rummet hvor småsager som krydderier og køkkengrej nemt kommer til at rode. Et godt tip kan være at ramme dem ind – eksempelvis med vores smukke terrazzo bakker eller terrazzo beholdere.

terrazzo vase

De varme og stilfulde bakker og terrazzo beholdere er ideelle til at skabe små elegante udstillinger med krydderier og olier eller andre småsager, som kan have tendens til at rode i en travl hverdag og forstyrre køkkenets indretning. Beholderne kan ligeledes benyttes som en elegant holder til opvaskebørsten og karkluden eller til køkkengrejet som ellers ville være gemt væk i en skuffe.

Vores terrazzo findes i et mix af forskellige varianter, så du nemt kan skabe lige det udtryk du kan lide og vælge din yndlings blandt de varme og sarte farver i røde og grønne nuancer.

Fortsæt med at læse

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Sommeren er en skøn tid fyldt med solrige dage, strandture og afslapning i haven. Men solen, varmen, saltvand og klor kan være hårde mod vores hår. Derfor er det vigtigt at pleje håret ekstra godt ...
Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommeren er over os, og det betyder tid til at gøre sommerhuset klar til de lange, afslappende dage og hyggelige aftener. Uanset om dit sommerhus er ved kysten, i skoven, eller på landet, er en gru...
Postkort fra København

Postkort fra København

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...