Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at vælge det rette rengøringsmiddel til hjemmet og til de materialer, du sætter pris på. 

Mange har fokus på gode, holdbare og ekslusive materialer. Det gælder i hjem, der bliver bygget i 2024, i 00'erne og i 70'erne. 

 

Én ting, du ikke vil undvære

Hos Humdakin er vores universalrengøring, udover at have en rar og ren duft, pH-neutral, og derfor kan bruges på alle overflader, der tåler vand. Det gælder dine træ-gulve, borde og reoler ligesom alt i marmor, travertin og terrazzo. 

 

Du finder vores universalrengøring i et kit med den uundværlige spray flaske, der sikrer den korrekte dosering og gør din rengøring af hele hjemmet til en leg. 

Ved den rette dosering med én spiseske til 500 ml vand (1:100) sikrer du ikke alene den rette dosering, men også at produktet rækker langt. Du kan derfor genopfylde din sprayflaske hele 200 gange. 

Lad Humdakin være din læremester 

Vi elsker at give inspiration til at holde rent, men også til, når hjemmet skal have en større overhaling. I vores bog "The Art of Organizing, Cleaning and Styling" giver vi dig guides, tips og tricks til at komme rundt i alle hjørner af hjemmet. Bogen er desværre udsolgt, men heldigvis opdaterer vi den med helt ny inspiration meget snart! Bogen er den perfekte coffee-table book, og kan bruges til styling i dit hjem, sammen med resten af Humdakins produkter. 

En af Camillas store mål med Humdakin var at inspirere hele verden til at holde rent. Selvom vi er langt, ved vi, at der stadig er arbejde. Derfor bliver vi ved med at råbe højt om hvilke fordele vores rengøringsprodukter og dét at holde rent har: det giver dig tid og overskud til de ting, du holder af - plus en rent hjem hele tiden. 

Skal du have inspiration til din rengøring, kan du få mange flere tips og tricks i vores andre blog-indlæg. 

 

 

 

Fortsæt med at læse

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...
Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

  Forårsrengøring er vores sæson, og den sæson, hvor vi hos Humdakin har det allerbedst! Ikke alene elsker vi et rent hjem og følelsen af, at hvert hjørne og krog er blevet rengjort, men vi tror og...