SØNDAGS RESET - 9 steps til genstart

Det er altid rart at blive klar til den næste uge. Det er måske tidskrævende, men det behøver ikke at tage hele søndagen. Særligt ikke, hvis du er god til at holde rent i løbet af ugen. Så bliver Søndag Reset en leg.  Der er flere steps i vores rutine, for så bliver ugen bare det nemmere at komme igennem.  Søndags reset handler ligeså meget om at sindet bliver roligt, som at hjemmet bliver rent. For hvad er bedre end at sætte sig på sofaen søndag aften og mandag bare kan komme an?  

Hvad er reset dag? 

En reset-dag er en dag, der er dedikeret selvforkælelse og planlægning af den næste uge. Formålet med sådan en dag, er at sætte hjemmet og dig selv i 0, så du er klar til den nye uge. Selvom dagen dedikeres og 9 steps måske lyder som meget, så behøver det ikke tage lang tid, og det behøver ikke være en 9 steps lang rutine, der får dig gennem dagen. Mærk hvad der giver mening for dig. For os er det rart at kunne sætte nogle flueben og slappe af resten af dagen med god samvittighed.  

SØNDAG RESET - 9 steps til et god start på ugen. 

1. Klar vasketøjet. Hvis du er sej, har du måske allerede klaret noget over ugen eller lørdag. Brug en god vaskemiddel, så det bliver en fornøjelse at skulle hænge tøjet op efterfølgende. 

2. Vask og skift alt sengetøj. Er der noget bedre end at lægge sig i frisk sengetøj? 

3. Ryd hjemmet op. 

4. Fyld dine håndsæber op. Vidste du at Humdakin tilbyder refill-løsninger til vores 3 populære håndsæber

5. Fyld køleskabet (og lav evt. madplan). Hvis bare man kan planlægge sig ud af 3 måltider i løbet af ugen, frigiver man allerede noget tid, der ellers skal bruges i supermarket i ulvetimen. 

6. Tøm skraldespande rundt i hjemmet - husk toilettet og det der kan sendes til sortering. 

7. Gør rent. Igen er det måske en nem post, hvis du har holdt hjemmet rent over ugen, og du kan måske nøjes med støvsugning og en gulvask. Brug med fordel en sprayflaske med Humdakins milde og effektive universalrengøring

8. Lav en to-do liste over ugen opgaver og mål. 

9. Genoplad batterierne og slap af - gå en tur, læs en bog eller dyrk yoga eller hvad der giver dig ny energi til en ny uge. 

Husk at se disse 9 som inspiration til hvad du kan gøre for at resette om søndagen. Det kan også være forskelligt hvad der er tid og brug for fra uge til uge. Vi håber at det kan inspirere til mere overskud og glæde i din hverdag.