Sommer både inde og ude

Sommeren er over os, og med den kommer også en masse festlige lejligheder. Er vejret til det er det ideelt at rykke festlighederne udenfor, og samles under åben himmel. Uanset lejligheden, er vi sikre på at anledningen kan findes eller om ikke andet laves.

Sommervejret kan være en svær størrelse og endnu sværere at regne med, særligt i Danmark, hvor Humdakin er placeret. Men det skal ikke stå i vejen for en god fest. Og hvornår kan man ikke finde en lejlighed til at fejre noget? Sommeren er, hvis du spørger os, grund nok i sig selv. Men om sommeren er der adskillige lejligheder, der følger med; bryllupper, grillaftener, studentergilder og så går fødselsdage jo aldrig af mode.

Og så er sommeren jo en tid, hvor de fleste af os, har mere fritid og dagene bliver også tilsvarende længere og længere i takt med dagslysets varighed. Det betyder også, at vi generelt er meget mere udenfor, om sommeren, end på alle andre tidspunkter på året.

Byd dine sommergæster velkommen til sommerfest – inde eller udenfor, og dæk op med et smukt opdækket bord.

Vores populære og tidløse terrazzo serie er på rekordtid blevet en del af Humdakin’s DNA og kendetegn og det er vi naturligvis meget stolte af. Serien er, som altid, designet med kvalitet og æstetik for øje og med henblik på at passe ind i ethvert hjem til enhver tid. Et tidløst design, der stadig er relevant og moderne.

Sæt prikken over i’et og dæk et smukt og utraditionelt bord med vores smukke terrazzo serie. Brug de forskellige styles til både tallerkner, servering og opbevaring.