Sådan gør du rent på 5 minutter!

Sådan gør du rent på 5 minutter!

Er julegæsterne lige på trappen? Hos Humdakin er vi alt for en hurtig rengøring. Det er derfor, at vi går så højt op i at holde rent frem for at gøre rent, og på den måde går det altså hurtigt, når der skal gøres rent inden du får gæster eller bare vil have god samvittighed en onsdag aften. Så elimineres stressen og du kan nyde at byde dine julegæster velkommen i stedet. 

Vi har samlet 4 tips til hvordan du får styr på dit hjem på ganske kort tid, når gæsterne har meldt deres ankomst. 

SPRAY: 

Vores universalrengøring og sprayflaske er dine bedste venner, når det skal gå hurtigt og være effektivt. Mix 5 ml universalrengøring i flasken og spray de gængse overflader i stue, køkken og bad. På den måde får du fjernet den støv, vi kan se med det blotte øje og der vil sprede sig en dejlig, ren duft i hjemmet. 

RYD OP:

Ryd op, men brug din tid, der hvor det er mest almindeligt. Tag stue og køkken først, og gør det nemt ved at sigte efter et "organiseret" rod, så du ikke skal i gang med den helt store udrydning og sortering. Sørg for at sofapuder er banket og placeret fint i sofaen og ryd køkken-, sofa-, og spisebord. Det gør det en del mindre rodet i sind og for øjet. 

DEJLIGE DUFTE: 

Nu, hvor du har alt synlige og visuelle på plads, ryddet og og få taget støvet, find din yndlings duftpind og sæt nye pinde i, eller vend dem, der allerede er i diffuseren. Det spreder en ny, forfriskende duft. Du kan med fordel placere dem i entréen eller der hvor du skal bruge kvalitetstid med dine gæster, så det første de bemærker, er en dejligt, frisk og ren duft. Du kan også med fordel tænde et dejligt duftlys, som både spreder hygge og en dejlig duft. 

BLOMSTER: 

Måske har du været ude og købe friske afskårne blomster, eller måske har du nogen i forvejen. Placér dem på bordet eller et andet synligt sted i rummet. Det vil skabe blikfang og dine gæster vil ikke bemærke det sand, støvsugeren ikke fik med i hjørnet. 

Kunne du bruge vores tips? På vores blog finder du meget andet inspiration - både til den hurtige rengøring og til den mere dybdegående julerengøring. 

 

Fortsæt med at læse

Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...