Rød tang i din håndsæbe?

Rød tang i din håndsæbe!? 

Ja, du hørte rigtigt. I vores Anti-Smell håndsæbe finder du ekstrakt af røde alger, eller rød tang. Hvis du kommer til at tænke på slimede, røde undervandsplanter, så er det lige præcis det. Men der er meget mere til denne undervandsplante, end man lige tror! 

rød tang, rødalger, anti-smell håndsæbe

Rødalger er faktisk fantastiske for din hud, og det er en ingrediens som er ved at blive meget populær indenfor hudplejeindustrien. Det er grundet alle de kvaliteter og fordele som den har. Udover at rødalger er proppet med antioxidanter, så tilføjer og låser de også fugt i huden. Oveni det, så siges det at rødalger hjælper med at øge blodcirkulationen, hvilket gør mange gode ting for huden, heriblandt øger det celle udskiftningen. 

Endnu en fordel ved ekstrakt fra rødalger, og de antioxidanter som findes i den, er at de beskytter mod fri radikaler. For at beskrive det kort, så kan frie radikaler bla. være med til at ælde huden, hvilket er en af grunden til at man siger, at rødalger har en anti-aging effekt. 

rød tang

Som det sidste, så er rødalger rig på bla. vitaminer og aminosyrer, hvilket hurtigt absorberes af huden og er med til at gendanne, reparerer, og beskytte det.  Det er derfor perfekt for tør og sensitiv hud. 

Find denne vidunderingrediens i vores Anti-Smell håndsæbe, hvilket plejer huden og fjerne lugte samtidig! Hvis du er bekymret for, at dine hænder kommer til at lugte som tang, så være ikke bange - Anti-Smell håndsæben har en fantastisk mild og ren duft. Brug sæben efter at du har lavet mad eller rørt ved fisk, løg, hvidløg osv. for at undgå at dine fingre lugter af mad resten af dagen! 

antismell håndsæbe