Ro i sind og hjem med dejlige dufte!

Ro i sind og hjem med dejlige dufte!

 Dufte påvirker dit sind mere end nu aner. De fremhæver minder om personer, steder og oplevelser. De giver en følelse af ro, renlighed og afslappethed. Hvis der er noget som vi hos Humdakin elsker er det dufte. Her er Humdakins daglige aromaterapi.

Første skridt er altid 10 minutters oprydning. Rod i hjemmet giver rod i hovedet. Sørg for ikke kun at gøre rent, men at holde rent. Hvis du holder dit hjem rent dagligt, har du en ting mindre at stresser over i hverdagen.  Hvis du følger Humdakins daglige rengøringsguide, tager den daglige rengøring ingen tid – og særligt ikke, hvis du hører en god playliste samme tid (Følg Humdakin’s playliste her.

 Forlæng duften af et rent hjem

 For at bibeholde duften af et rent hjem, kan du med fordel have en duftpind i hjemmet. Humdakins duftpinde kan ikke blot være dekorativ, men den er lavet til at matche Humdakins rengøringsprodukter, så der hele tiden dufter rent og lækkert i hjemmet. For at sikre, at duften spreder sig til hele hjemmet, kan det være en god ide at placere duftpindende eller duftlyset i områder i hjemmet med meget trafik, såsom badeværelse, stuen eller i gangen, så duften kan brede sig godt. Udover placering, har antallet af pinde du bruger også en betydning. Hos Humdakin følger der 10 pinde med, men antallet du vælger at komme, i flasken burde afhænge af størrelsen af rummet samt hvor kraftig du ønsker duften. Jo flere pinde, jo kraftigere bliver duften.

Ved brug af Humdakins Ampel duftpinde, spreder sig en duft af citrusfrugten bergamotte samt lotusblomst.

  • Bergamotten bidrager med en ren og frisk duft af citrus, som har en beroligende effekt, samtidig med at den virker opløftende på humøret. Bergamotte er derfor godt til de stressede hverdage og kan også have en positiv effekt på depression og angst.
  • Lotusblomsten også kendt som den hellig blomst, har en sødere duft og er i flere 1000 år brugt som duft terapi i Asien. Duften af lotusblomst kan fremkalde en næsten hypnotisk tilstand, der kan transcendere sindet på den person, der oplever det. Ved slutningen af ”duft rejse” vil denne person føle sig mere afslappet og fredflydt.
  • Ved første oplevelse med Humdakins Ampel duftpinde, kan du mærke at kroppen slapper mere af og tillader hovedet at få ro.

Vi kender alle de dage, hvor vi føler os ekstra udmattede!

Nogle dage er bare længere og hårdere end andre. Du kommer hjem og har ikke lyst til andet end at sætte dig i sofaen og slappe af! Tænd et duftlys – for eksempel Humdakins Manov og lad det forkæle din krop og sind med den varme og beroligende duft. Læn dig tilbage i sofaen i fem minutter, og mærk hvordan rummet bliver fyldt af varme og tryghed.  Sødmen af bulgarsk honeydew-honnings milde berøring vil lege med dine sanser og får din krop i ro, og samtidig tillader din krop at slappe helt af.  Du kan hurtigt mærke glæden og roen strømme gennem kroppen og tanke dig op med ny og positiv energi. Findes der noget efter en lang dag på arbejde?


Find alle Humdakins’ dufte her.

 

Fortsæt med at læse

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...
Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...