Ro i sind og hjem med dejlige dufte!

Ro i sind og hjem med dejlige dufte!

 Dufte påvirker dit sind mere end nu aner. De fremhæver minder om personer, steder og oplevelser. De giver en følelse af ro, renlighed og afslappethed. Hvis der er noget som vi hos Humdakin elsker er det dufte. Her er Humdakins daglige aromaterapi.

Første skridt er altid 10 minutters oprydning. Rod i hjemmet giver rod i hovedet. Sørg for ikke kun at gøre rent, men at holde rent. Hvis du holder dit hjem rent dagligt, har du en ting mindre at stresser over i hverdagen.  Hvis du følger Humdakins daglige rengøringsguide, tager den daglige rengøring ingen tid – og særligt ikke, hvis du hører en god playliste samme tid (Følg Humdakin’s playliste her.

 Forlæng duften af et rent hjem

 For at bibeholde duften af et rent hjem, kan du med fordel have en duftpind i hjemmet. Humdakins duftpinde kan ikke blot være dekorativ, men den er lavet til at matche Humdakins rengøringsprodukter, så der hele tiden dufter rent og lækkert i hjemmet. For at sikre, at duften spreder sig til hele hjemmet, kan det være en god ide at placere duftpindende eller duftlyset i områder i hjemmet med meget trafik, såsom badeværelse, stuen eller i gangen, så duften kan brede sig godt. Udover placering, har antallet af pinde du bruger også en betydning. Hos Humdakin følger der 10 pinde med, men antallet du vælger at komme, i flasken burde afhænge af størrelsen af rummet samt hvor kraftig du ønsker duften. Jo flere pinde, jo kraftigere bliver duften.

Ved brug af Humdakins Ampel duftpinde, spreder sig en duft af citrusfrugten bergamotte samt lotusblomst.

  • Bergamotten bidrager med en ren og frisk duft af citrus, som har en beroligende effekt, samtidig med at den virker opløftende på humøret. Bergamotte er derfor godt til de stressede hverdage og kan også have en positiv effekt på depression og angst.
  • Lotusblomsten også kendt som den hellig blomst, har en sødere duft og er i flere 1000 år brugt som duft terapi i Asien. Duften af lotusblomst kan fremkalde en næsten hypnotisk tilstand, der kan transcendere sindet på den person, der oplever det. Ved slutningen af ”duft rejse” vil denne person føle sig mere afslappet og fredflydt.
  • Ved første oplevelse med Humdakins Ampel duftpinde, kan du mærke at kroppen slapper mere af og tillader hovedet at få ro.

Vi kender alle de dage, hvor vi føler os ekstra udmattede!

Nogle dage er bare længere og hårdere end andre. Du kommer hjem og har ikke lyst til andet end at sætte dig i sofaen og slappe af! Tænd et duftlys – for eksempel Humdakins Manov og lad det forkæle din krop og sind med den varme og beroligende duft. Læn dig tilbage i sofaen i fem minutter, og mærk hvordan rummet bliver fyldt af varme og tryghed.  Sødmen af bulgarsk honeydew-honnings milde berøring vil lege med dine sanser og får din krop i ro, og samtidig tillader din krop at slappe helt af.  Du kan hurtigt mærke glæden og roen strømme gennem kroppen og tanke dig op med ny og positiv energi. Findes der noget efter en lang dag på arbejde?


Find alle Humdakins’ dufte her.

 

Fortsæt med at læse

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i ...
Jo, velvære er også rengøring

Jo, velvære er også rengøring

Vi ved godt, at rengøring ikke er det mest spændende. Men rengøring kan også være forkælelse, velvære og lækkert.  Hos Humdakin går vi meget op i at fortælle, at rengøring godt må være lækkert og i...
10 ting, du ikke vidste om Humdakin

10 ting, du ikke vidste om Humdakin

1. Humdakin blev etableret i 2016 af Camilla efter 5 år med udvikling og test af produkterne. Ved siden af havde Camilla fuldtidsarbejde med sit eget rengøringfirma, som gjorde rent ved private og ...
Kend vores værdi

Kend vores værdi

Hos Humdakin bestræber vi os på at lave de absolut bedste produkter muligt til en pris, hvor alle kan være med. Men i to dage sætter vi priserne op med 70 %.     Et stunt for fokus  For at sætte f...