Organizing Week 2020

Gør dig klar til dette års forårsrengøring ved at deltage i Organizing Week! Hvis du organiserer dit hjem som noget af det første, bliver det meget hurtigere og lettere at overskue rengøringen når du skal til at i gang med den store forårsrengøring. Tag et punkt om dagen eller tag hele checklisten på en dag. Find ud af hvilket tempo som passer til dig og få det gjort - du kommer til at føle dig glad og klar til at gør rent efter!  

organizing bucket oval bucket organize

Vi har lavet en "highlight" på vores Instagram side, hvor du kan se hvad og hvordan vi organiserer vores hjem, og følg med imens vi går igennem checklisten. Denne highlight hedder "organizing week" og indeholder allerede videoer fra sidste år, men vi tilføjer også nye i løbet af næste uge. Hold derfor øje med os på de sociale medier hvis du ønsker lidt organiseringsinspiration! 

 

Sidste år lavede vi også en organiseringscheckliste - og det samme har vi i år! Vi har opdateret listen til at inkludere lidt flere punkter, hvilket betyder lidt mere sjov! 

Find checklisten som PDF her.

PS.! Hold øje online og på vores blog i løbet af Marts og April. Vi starter vores Spring Cleaning kampagne i løbet af foråret og der kommer til at ske massere af spændende ting!