ORGANIZING WEEK

Hold øje med vores blog, Instagram, stories og Facebook næste uge. Vi har nemlig dedikeret ugen til ORGANIZING WEEK og vi vil derfor hver dag komme med gode råd til at organisere i hjemmet.

Vi vil både komme med guides og film til nem og hurtig organisering i for eksempel køkkenet, badeværelset, organisering af dine tekstiler og bøger mm. 

Et rydeligt og organiseret hjem skaber ro og overblik i en til tider travl hverdag, og det vil gøre det både lettere og hurtigere at gøre rent og holde orden. Netop dette er en af årsagerne til at vi næste uge organiserer - det er nemlig snart tid til den store FORÅRSRENGØRING!

Vi varmer op til den store forårsrengøring med Humdakin organizing week og glæder os til at guide dig til et organiseret hjem, så hjemmet bliver klar til den helt store rengøring. Hvad er bedre end at byde det skønne forår og lysere tider velkommen med en forårsrengøring? 

Hop med på vores organizing week og prøv Humdakin buckets til at organisere dine husholdningsprodukter, børster, koste, krydderurter eller ligndende. 

.. STAY TUNED!