Organiser, ryd op, gør rent

Organiser, ryd op, gør rent

Hvor mange af jer elsker ikke et pænt indrettet hjem - med dekorationer, lamper, tæpper, farver, teksturer og alt derimellem, som gør dig glad? Her i Danmark er der mange som elsker interiør styling og går op i trends, design og kvalitet. Vi har smukke hjem, men nogle gange stjæler den pæne overflade alt opmærksomheden, så renligheden bliver nedprioriteret.

Det at vide, at alle overflader og hjørner er gjort rent, kan få dig til at føle dig endnu mere tryg og “hjemme” end smukke omgivelser kan! På det sidste er der kommet mange motiverende mennesker og tendenser, som viser vigtigheden i at organisere og rydde op i vores hjem. Specielt Marie Kondo og hendes KonMari metode har inspireret os! Vi vil gerne tage hendes metode et skridt længere og tilføje rengøring til hendes liste. Som vi tidligere nævnte, hvad godt gør et smukt hjem hvis det ikke er rent?

Men frygt ej! Ved at tilføje rengøring til to-do listen kommer man hverken til at arbejde meget hårdere eller længere. I virkeligheden, hvis man gør rent imens man alligevel går igennem sine ting for at organisere dem og rydde op i dem, så sparer man tid i den anden enden - specielt når spring cleaning er ved at nærme sig!          

Start med at lave en liste over de områder (eller kategorier, hvis man er en KonMari fan ligesom os) som du har gået i evigheder og tænkt på at rydde op i. Sådan nogle områder har vi alle. Når du så gennemgår den bunke, skuffe eller kategori, skal du være sikker på, at du kun beholder det som gør dig glad. Husk at have en fugtig klud med universel rengøring og vores smukke støvekost inden for rækkevidde. De ting du gennemgår, og det område de skal bo i, kan tørres af og rengøres imens du sorterer i dem! Efter du er færdig med at sortere, kan dine ting kommes tilbage i en ren skuffe, beholder, osv, hvilket sparer dig masser af tid i fremtiden.

Tænd for dit yndlings musik og gemmengå et område af gangen. Så snart du har set hvordan man kan transformere en irritation til et organiseret og rent område, vil det inspirere dig til også at transformere andre områder! Hos os er Humdakins milde produkter, klude i modefarver, og smukke accessories som vores støvkost eller metal spand med til, at inspirere os endnu mere til at organisere, gøre rent og rydde op.

Fortsæt med at læse

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Sommeren er en skøn tid fyldt med solrige dage, strandture og afslapning i haven. Men solen, varmen, saltvand og klor kan være hårde mod vores hår. Derfor er det vigtigt at pleje håret ekstra godt ...
Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommeren er over os, og det betyder tid til at gøre sommerhuset klar til de lange, afslappende dage og hyggelige aftener. Uanset om dit sommerhus er ved kysten, i skoven, eller på landet, er en gru...
Postkort fra København

Postkort fra København

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...