Og så gik 2020!

Kalenderen siger nu 2021, og det har nok fået os alle til at se frem på lysere tider uden Corona og et forår, der er lige om hjørnet. Men nytåret giver os også en anledning til at se tilbage på året og reflektere over hvordan det gik. 

Messer

Året startede ud fedt. Vi tog ud på flere messer en nogensinde. Vi fik besøgt både Paris, Oslo, Frankfurt og selvfølgelig Formland i Herning. Selvom vi allerede havde en sky af Corona hængende over os, havde vi nogle gode messer, hvor vi hilste på nye og velkendte ansigter, noget som gør at vi altid vil elske at gå på messe. 

Sammen alene

Så ramte Corona for alvor, og gaderne lå øde. Sammenhold og social afstand blev to ting, som virkelig slog igennem. Hos Humdakin kæmpede vi nu hver for sig endnu hårdere end før, og det bar heldigvis frugt, samtidig med at vi selvfølgelig tænkte meget på vores søde forhandlere, som har været hårdt ramt både i Danmark og udland, og vi synes, at alle er super seje! 

En vækstrejse

Noget vi vil se tilbage på i dette år, er den vækstrejse vi har været på, trods et hårdt år. Hos Humdakin er vi vækstet med 100 %, og har vi fået 4 nye ansigter på kontoret og en masse dejlige nye kunder - på nye markeder. Vi har blandt andet sendt vores første ordrer til både Kina, Taiwan og Japan samt fået nye salgskontor i Sverige og Belgien. 

At det går fremad er noget vi er super stolte af, og det har krævet blod, sved og tårer, men det giver os kun mere blod på tanden til at starte 2021. I det nye år kan i se frem til en masse spændende nyheder fra Humdakin, og vi er super glade for alle, der er med på vores rejse. Uden seje kunder og forhandlere, ville vi ikke være hvor vi er i dag.