NOVEMBER CHALLENGE!

I dag løfter vi sløret for vores November Challenge, som hjælper dig med at gøre dit hjem klar til den travle -men hyggelige- december måned. 

November Challenge er en måned fyldt med små opgaver, som udfordrer dig til at  organiser, rengør og style dit hjem. Hver dag er der en ny challenge med enten en organisering, rengøring eller styling opgave. Disse udfordinger er nemme at lave i hverdagen - derfor fungerer vores November Challenge som en påmindelse om at få gjort nogle af de små ting, man måske ellers glemmer. 

november rengøring challenge style organiser

Hvorfor være med? 

Hvad forbinder du med jul? De fleste tænker på julemad, gaver og hyggelige traditioner. Hvad hvis man går lidt dybere end det? Når vi mærker efter, så er det bedste ved julen ro. Ro som stammer fra et trygt og varmt hjem og at de personer man elsker allermest er samlet. En af måderne du kan give dig selv og din familie den her ro, er at gøre huset rent og klar til december måned i november. På den måde kan du fokusere på de vigtige ting når julen falder. 

Derfor opfordrer vi dig til at deltage i vores November Challenge. Vi håber du kan få organiseret, rengjort og stylet nogle af de områder som du måske ellers ikke når til. Så kan du nemlig nyde et rent og pænt hjem, og lade julefreden falde, når du når til december. 

Vi har vedlagt PDF filen til November Challenge, så du kan have den til at ligge fremme derhjemme. Hvis du har den fremme husker du nemlig at få det gjort! Nogle butikker vil også have November Challenge plakater til at ligge fremme i butikken, så tjek hos din nærmeste Humdakin forhandler.  

Find PDF'en her