Mors dag 2019

Mors dag er en tradition over hele verden, som kom til Danmark i 1929. Siden da har vi været gode til at fejre vores mødre for alt, det de gør for os. Og findes der en mor, som ikke bliver blød om hjertet af en kærlig tanke?

Søndag den 12. maj er det igen tid til at fejre og forkæle alle vores skønne mødre. Ikke alene er de grunden til, at vi er her, men de er altid klar med et godt råd og et dejligt kram, når man har brug for det.

I den anledning har vi sammensat 3 Mors dag-pakker, som vi er sikre på falder i god jord hos alle mødre. Vi har nemlig samlet 3 forskellig, der gerne skulle ramme lige det, som din mor allerbedst synes om. 

Til hende, der elsker et rent hjem!

Vil du forkæle din mor, der elsker at gøre rent, og ikke mindst følelsen bagefter? Så er det pakken, du skal købe. I pakken får du vores effektive universalrengøring, en spray bottle og den strikkende dish cloth, som findes i et vælg af farver. Vores spray bottle sikrer, at doseringen af vores effektive og velduftende universalrengøring er rigtig.

Til hende, der elsker at bruge tid i køkkenet!

Elsker din mor, at bruge tid i køkkenet? Så forkæl hende med en lækker pakke til køkkenet med vores lækre opvaskemiddel, velduftende anti-smell håndsæbe og opvaskebørste i mangotræ. Så bliver en tur i køkkenet virkelig en leg!

Til hende, der elsker blomster og bløde hænder!

Vil du give en velduftende gave, der holder lidt længere end en buket blomster? Men vores pakke til din mors rare hænder, kan det blive lige så velduftende. Du kan vælge mellem vores 3 varianter, blandt andet 03 med tranebær og pæoner, som dufter lige så skønt som en buket af den skønne blomst.

 

Er der noget, der passer til din mor? Så pakker vi selvfølgelig pakken flot ind, så du bare skal være den glade giver!

 

Glædelig Mors dag!