Mors dag 2019

Mors dag 2019

Mors dag er en tradition over hele verden, som kom til Danmark i 1929. Siden da har vi været gode til at fejre vores mødre for alt, det de gør for os. Og findes der en mor, som ikke bliver blød om hjertet af en kærlig tanke?

Søndag den 12. maj er det igen tid til at fejre og forkæle alle vores skønne mødre. Ikke alene er de grunden til, at vi er her, men de er altid klar med et godt råd og et dejligt kram, når man har brug for det.

I den anledning har vi sammensat 3 Mors dag-pakker, som vi er sikre på falder i god jord hos alle mødre. Vi har nemlig samlet 3 forskellig, der gerne skulle ramme lige det, som din mor allerbedst synes om. 

Til hende, der elsker et rent hjem!

Vil du forkæle din mor, der elsker at gøre rent, og ikke mindst følelsen bagefter? Så er det pakken, du skal købe. I pakken får du vores effektive universalrengøring, en spray bottle og den strikkende dish cloth, som findes i et vælg af farver. Vores spray bottle sikrer, at doseringen af vores effektive og velduftende universalrengøring er rigtig.

Til hende, der elsker at bruge tid i køkkenet!

Elsker din mor, at bruge tid i køkkenet? Så forkæl hende med en lækker pakke til køkkenet med vores lækre opvaskemiddel, velduftende anti-smell håndsæbe og opvaskebørste i mangotræ. Så bliver en tur i køkkenet virkelig en leg!

Til hende, der elsker blomster og bløde hænder!

Vil du give en velduftende gave, der holder lidt længere end en buket blomster? Men vores pakke til din mors rare hænder, kan det blive lige så velduftende. Du kan vælge mellem vores 3 varianter, blandt andet 03 med tranebær og pæoner, som dufter lige så skønt som en buket af den skønne blomst.

 

Er der noget, der passer til din mor? Så pakker vi selvfølgelig pakken flot ind, så du bare skal være den glade giver!

 

Glædelig Mors dag!

Fortsæt med at læse

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...
Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

  Forårsrengøring er vores sæson, og den sæson, hvor vi hos Humdakin har det allerbedst! Ikke alene elsker vi et rent hjem og følelsen af, at hvert hjørne og krog er blevet rengjort, men vi tror og...