Make-up fjerning med god samvittighed

Genanvendelig Bomuldsrondeller 

Lav plads i dit badeværelseskab til et nyt Humdakin-medlem - 100% organiske bomuldrondeller. Du ved allerede, at Humdakin repræsenterer en bevidst og opmærksom mulighed for dit hjem, når det kommer til rengøring. Men denne gang tænkte vi, at det ville være rart at bringe fokus til dig. Da hver lille handling hjælper, har vi besluttet at komme med genanvendelige bomuldsrondeller. Vi er klar over, at engangsbomuldsrondeller belaster miljøet i vid udstrækning. Hos Humdakin vil vi gerne støtte dig igen, ved at give dig en mere bæredygtig mulighed på samme måde som vi gør med resten af ​​vores produkter.

 

Dette kommer måske ikke som en overraskelse for dig, men disse genanvendelige bomuldsrondeller er lavet af GOTS og OEKO-TEX certificeret økologisk bomuld som alt Humdakin-tekstil. Det betyder, at vi sagde nej til pesticider, giftige farvestoffer, dårlige arbejdsforhold, stort vandforbrug og mere. De er også ret forskellige takket være det hæklede look. Vi blev inspireret af den traditionelle strikketeknik og naturlige materialer.

Du finder 15 rondeller i en pakke sammen med en praktisk vaskepose, som du vil sætte pris på, når du sætter dem i vaskemaskine og opbevarer dem. En virkelig bæredygtig tilføjelse til din skønhedsrensningsrutine.

Den praktiske vaskepose er multifunktionel og kan benyttes til mange ting:

  1. Den kan inkorporeres i din indretning til blandt andet en flot opbevaringspose, der gemme toiletpapiret væk.
  2. Du kan have den med til stranden med, de nødvendige ting i.
  3. Den kan bruges som vasketøjspose, når du er på tur.
  4. fantasien sætter ingen grænser, når det kommer til hvad denne pose kan benyttes til.

    * Sørg for, at du skyller dem i vand, før du smider dem i vaskemaskinen for at fjerne noget af makeup og snavs. For at sikre, at din hud ikke bliver irriteret, skal du vaske dem med et minimum af vaskemiddel.