Lidt om tekstilerne i dit hjem

Lidt om tekstilerne i dit hjem

Der er måske mange, der undervurderer hvad gode tekstiler i hjemmet kan gøre. Måske er du vant til de billige karklude og viskestykker fra supermarkedet. Men kigger du i bedstemors skuffer, vil du uden tvivl kunne finde køkkentekstilerne som minde om 50’erne og 60’erne. Fra den gang kvalitet var i hovedsædet. Det er med denne inspiration, Humdakins køkkentekstiler er lavet.

Hos Humdakin finder du 3 forskellige tekstiler til dit køkken: viskestykker samt strikkede karklude og køkkenhåndklæder. Da Camilla lancerede Humdakin, gjorde hun en dyd ud af at lave tekstiler til alle ugens dage. For at opretholde en god hygiejne, bør alle dine 3 køkkentekstiler nemlig udskiftes mindst én gang om dagen. Kommer de i forbindelse med rå kødsaft, fisk eller æg, skal de skiftes ud med det samme.

Men hvad skal du helt nøjagtig bruge dine 3 køkkentekstiler til? Det fortæller vi her:

 

Strikket karklud

Din strikkede klarklud er din bedste ven i din rengøring. Brug den til at tørre komfur samt køkken- og spisebord efter madlavning og hygge rundt om bordet, og brug den til at tørre vand af rundt om vasken efter opvasken. Brug karkluden til at tørre overflader af rundt i dit hjem og til den mere grundigere rengøring af fx toilettet. Tip: Brug en ny for hvert rum, du gør rent.

Viskestykke:

Brug viskestykket til at tørre din rene opvask af efter en tur i opvaskemaskinen eller sæbevandet. Et rent viskestykke bliver også din bedste ven i din rengøring. Foruden at bruge det til vinduer og spejle efter en tur med glasrensen, kan du med fordel bruge et viskestykke til at tørre alle overflader efter for at undgå streger.

Strikket håndklæde

Under madlavning, opvask og rengøring bliver du uden tvivl efterladt med våde hænder. Derfor er et håndklæde en god idé at have ved hånden, så du ikke tørrer dine hænder af i det rene viskestykke. Det strikkede håndklæde er selvfølgelig også perfekt til badeværelse og toilet, når de nyvaskede hænder skal tørres.

Hos Humdakin anbefaler vi at skifte disse ud én gang om dagen som minimum. Den jævnlige vask vil uden tvivl tære lidt på tekstilerne, og derfor er det vigtigt at vælge tekstiler af god kvalitet. Derfor er alle Humdakins tekstiler lavet i 100 % GOTS certificeret bomuld, som betyder, at der er brugt et minimum af ressourcer og kemikalier i produktionen og at råmaterialerne er af en vis standard.

Find Humdakin udvalg af køkkentekstiler her

Fortsæt med at læse

The Iconic Humdakin

The Iconic Humdakin

Du kender dem sikkert? Vores 4 ikoniske kerneprodukter. Men ved du hvorfor de er ikoniske? Der er nemlig en grund til, at netop disse produkter er kernen i vores DNA og i vores optik er revolutione...
NEW IN: Efterårskollektionen 2023

NEW IN: Efterårskollektionen 2023

Kender du historien om vores nyheder?   I denne efterårs- og vintersæson inviterer vi naturen indenfor. Vi ønsker at bringe den ro og jordforbindelse, man får af at være udenfor, tilbage til det s...
En Humdakin klassiker

En Humdakin klassiker

Humdakins System Bucket er inspireret af en klassisk rengøringsspand, men med et twist. Denne systemspand er skabt, så du kan holde styr på dine rengøringsprodukter på mest stilfulde vis, og nemt f...
Cleaning for Generations - håndpleje

Cleaning for Generations - håndpleje

Nu er det officielt. Efteråret er i gang. Og det betyder også at det koldere vejr er på vej. Og det medfører skiftende og ustadige vejrforhold: regn, blæst, solskin og måske endda frostgrader. Det ...