Kvinden bag Humdakin?

Camilla Humdakin Ejer af humdakin

Camilla Schram er en kvindelig iværksætter - hun er ejer og stifter af Humdakin, et brand hun startede alene, efter at have ejet sit eget rengøringsfirma i 7 år. Et studie med innovation, en hverdag som blomsterdekoratør, kurser i fremstilling af sæber, og 5 års hårdt arbejde på brandet op til lanceringen af Humdakin, har alle gjort mærket til det som det er i dag. Derfor er der mange flere tanker bag brandet, end blot rengøringsprodukter i smuk emballage og skønne milde dufte. Denne kærlighed til rengøring, og forståelse for hvad der skal til før noget bliver rent, har haft en kæmpe betydning for Humdakin. Camilla har kunne differentiere produkterne ud fra hendes erfaring og kunne lave rengøringsprodukter som er effektive, men uden de unødvendige hårde ingredienser som har en påvirkning på miljøet. 

humdakin produkter kvinden bag humdakin

 Hendes kærlighed for, og viden omkring rengøring er det som gør hendes produkter til mere end bare dansk design. Det gør dem allergivenlige, effektive, smukke og blide mod miljøet - den perfekte kombination hvis du spørger os! 

Udover at have viden til at kreerer disse effektive produkter, har Camilla også et drive for at være en del af hele processen: fra at være med i laboratoriet når prøverne bliver mixet, til at teste, og til at se dem fylde det færdige produkt i emballagen på laboratoriet. På den måde sikrer hun sig at produkterne har den højeste kvalitet, og at de er lavet under ordentlige forhold. Det betyder også, at Camilla kan sikre at ingredienserne kommer fra naturlige ekstrakter, er allergivenlige og fri for parabener, kemisk parfume og hormon-forstyrrende- og kræftfremkaldende stoffer.