Kunsten at transformere dit hjem til et hotel på 30 minutter

Kunsten at transformere dit hjem til et hotel på 30 minutter

Forestil dig, at du træder ind i dit hjem efter en lang arbejdsdag. Den friske luft giver dig fornyet energi, og de luksuriøse omgivelser forkæler dig med en følelse af at være på dit yndlingshotel. Vi vil gerne vise dig, hvordan du kan skabe en luksuriøs hotelstemning i dit eget hjem, så du kan slappe helt af og nyde dine yndlingsting.

Ved at følge Humdakins tre trin til et dejligt hjem guider vi dig til, hvordan du kan forvandle dit hjem til et hotel på kun 30 minutter. 

Organize your Hotel with Humdakin

1. Organiser dit eget hotel

Hvis du holder dit hjem pænt og ryddeligt på daglig basis, bliver det hurtigere og sjovere at gøre rent i dit hjem. Desuden undgår du, at rodet sætter sig i hovedet på dig og ødelægger din evne til at slappe ordentligt af. Når du vil skabe følelsen af et hotel derhjemme, er det vigtigt, at du har fokus på minimalisme og renlighed.

Organiser dine badeværelseshylder ved at smide udgåede produkter i skraldespanden og placere store produkter, som stylingredskaber, i en kurv under vasken eller oven på et skab. Brug kurve og kasser til at organisere dine produkter, frigøre plads på hylderne og udstråle minimalisme. Det er især vigtigt at sikre en enkel overflade, hvis du sigter mod en luksuriøs hotelstemning på badeværelset. Ryd badeværelsesmøblet for alt andet end en god håndsæbe og håndlotion, så du kan forkæle dine gæsters hænder. Sæt et duftlys eller duftpinde ved siden af og lad den unikke duft fra dit private hotel fylde rummet. En lille vase med en smuk blomst kan også skabe en indbydende atmosfære. 

Læg toiletpapiret i en kurv lavet af søgræs, så det er let tilgængeligt for dig og dine gæster. Fold toiletpapiret ligesom på de mest luksuriøse hoteller, og læg pænt foldede håndklæder i en kurv eller rul dem sammen og læg dem på en hylde. 

Du kan bruge forskellige redskaber til at organisere de væsentlige ting i dit hjem. Organiseringsspande, gamle krukker, dåser og bakker er nemme måder at få dit hjem til at se organiseret ud og slippe af med løse ting, der optager plads.

Use universal cleaner to clean your home hotel

2. Rengør din vej til en rolig atmosfære

Har du nogensinde oplevet at åbne døren til dit længe ventede hotelværelse for derefter at opdage snavs på gulvet, kalk i vasken og støv på overfladerne? Ikke en indbydende og luksuriøs følelse, vel? Rengøring af dit hjem er nøglen til at skabe dit private hotel, og det behøver ikke at føles som en sur pligt. Start med at skabe de rette omgivelser for en rar rengøringsoplevelse. Sæt din yndlingsmusik eller podcast på, og bryd ud i dans, mens du svinger kluden.

Det første skridt i din rengøringsrutine bør altid være at lufte ud og svinge støvsugeren. Når gulvet er fri for støv og snacks fra i går aftes, skal du tørre borde og overflader i alle rum af for støv og pletter. Dette inkluderer alle hylder, skabslåger i køkkenet samt badeværelset og rengøring af både håndvaske og brusebad med kalkfjerner. Vi anbefaler, at du tørrer af med en tør klud bagefter for at undgå striber. Med glasrens tørrer du spejle, vinduer og forkromede vandhaner, som du ikke allerede har renset med kalkfjerner, af med glasrens. Rengør toilettet på badeværelset for bakterier, kalk og få det til at reflektere dit glade spejlbillede.

Når dine overflader er rene, skifter du karklude, viskestykker samt hånd- og badehåndklæder, så dine tekstiler er friske og klar til rene hænder.

Add flowers and accessories to style your hotel

3. Style dit hotel til luksus

Nu er dit private hotel organiseret og rent. Vi mangler bare, at det skal se rent ud. Det er her, at styling kommer ind i billedet. Ethvert hotel skal have trendy og tidløse stilarter. De to foregående trin har gjort dit hotel klar til at blive stylet med interiør, der nu kan få den opmærksomhed, det fortjener. Styling er meget individuelt, og ligesom hvert enkelt hotels styling er forskellig, bør du vælge de farver, former og teksturer, der gør DIG glad. Husk, at dette er din mulighed for at skabe dit drømmehotel, så vælg det, der føles rigtigt! 

Det første skridt i din styling er at vælge, om du foretrækker en neutral eller farverig indretning - eller måske en blanding af de to. De fleste hoteller bruger rolige farver for at skabe ro og vise renlighed. Men hvis du foretrækker den energi og lykke, som farverne udstråler, skal du forsøge at implementere dette i din styling.

Hvis du starter i køkkenet, kan du placere dine opvaskeprodukter på en smuk bakke ved vasken. Sørg for, at dine tekstiler såsom karklude, viskestykker og håndklæder matcher hinanden for at skabe sammenhæng og en rolig atmosfære. For at skabe et ensartet tema i hele dit private hotel kan du med fordel vælge identiske tekstiler til dit badeværelse. Det viser dine gæster, at du har tænkt på alle detaljer for at få dem til at føle sig velkomne. 

Ved at implementere naturmaterialer som træ og sten i stylingen af dit badeværelse, får det en jordnær atmosfære, der indbyder til wellness aftener. Øg følelsen af wellness ved at bruge matchende håndsæbe, håndcreme, shampoo, balsam og body wash. Overlad intet til tilfældighederne! Når du har overnattende gæster, kan du tilføje produkter i rejsestørrelse i små kurve, så dine gæster kan friske sig op på dit luksushotel. Symmetri kan bidrage til en rolig atmosfære. Prøv at placere to eller tre kurve under vasken for at skabe rene linjer. Når du er tilfreds med stylingen af dit badeværelse, kan du vælge din unikke duft og placere et duftlys i rummet for at møde dine gæster med en luksuriøs oplevelse, som de vil huske.

Afslut med en frisk buket blomster i din yndlingsvase i stuen og tilføj frisk frugt i en skål.

Træd nu ud ad din hoveddør og tag en dyb indånding. Luk øjnene, træd ind, træk vejret ind, åbn øjnene, og lad alle detaljerne berolige dit sind og give dig energi til det, der venter dig. Er det ikke det bedste hotel, du nogensinde har været på?

Fortsæt med at læse

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...
Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...