Inspiration til påskens værtindegaver

MANGLER DU PÅSKENS VÆRTINDEGAVER? 

Det er ved at være tid til årets påskefrokoster! Påsken er som regel en anledning til at spise en masse dejlig chokolade - noget, der ofte kommer som en del af en værtindegave. 

Chokolade er dejligt, men det godt blive lidt meget. Særligt i højtiderne. Derfor har vi det perfekte alternativ! Hvad med at give lækre produkter, som modtageren kan nyde i lang tid - for eksempel en lækker hand lotion? 

Vores hand lotion fås i 300 ml. som passer perfekt til badeværelset sammen med Humdakin hand soap og i en 60 ml. tube som er det oplagte valg til tasken og til at have med på rejsen. Vælg mellem vores 3 varianter, 01, 02 og 03.

 

Et andet alternativ til chokolade, vin og kaffe er lækre duftpinde
De kan holde hjemmet dejligt og mildt duftende hele dagen. Modtageren kan selv styre intensiteten af duften med antallet af pinde i væsken. Vælg mellem IVORY eller AMPLE, vores 2 signatur dufte.

Sammensæt din egen påskekurv

En helt anden mulighed kunne være at sammensætte din egen påskekurv med produkter fra Humdakin i stedet for den famøse vinkurv. Vinkurven er ofte det oplagte valg som værts eller værtindegave, men sammensæt i stedet velduftende favoritter som skaber glæde over lang tid. Find en fin kurv og dekorer med silkepapir eller andet og bring værtinden en kurv med forskellige favoritter. Kurven kunne eksempelvis indeholde en lækker håndsæbe, opvaskemiddel, vores populære dish cleaning brush i mango træ og lækre bløde tekstiler som vores økologiske tea towels og dishcloth.