INSPIRATION TIL JULEGAVEN 2018

Mix & match det perfekte sæt til en du holder af eller ønsk det til dig selv.

December er over os og julen er lige om hjørnet. Det betyder for de fleste, at ønskelisten skal skrives og der skal købes gaver til dem, du holder af. Måske mangler du idéer til din egen ønskeliste eller måske kender du nogen, som aldrig har nogen ønsker og du må selv komme på en god gave.

Det kan ofte være svært at sammensætte den helt rigtige gave og derfor giver vi dig her inspiration til, hvordan du kan sammensætte julegaven 2018. Se vores fire forskellige løsninger her.

RENE VELDUFTENDE FAVORITTER

Sammensæt et lækkert rengøringskit med vores populære spray bottle og universalrengøring med havtorn og salvie, der vil efterlade hjemmet med en ren og vedvarende duft. Fuldend kittet med Humdakin cleaning bucket til rengøringen samt med et sæt tekstiler i 100% økologisk og GOTS certificeret bomuld.

LUKSUS TIL HÆNDERNE

Sammensæt lidt luksus til hænderne med en af vores håndsæber og håndlotions. Vælg mellem:

01 havtorn og kamille

02 birk og hyldebær

03 pæon og tranebær

Vores håndlotion findes i både 300 og 60 ml - én til badeværelset eller ved køkkenvasken og én til håndtasken.

 

DUFTEN AF RO & RENHED

Duftpinde fra Humdakin forlænger duften af renhed i hjemmet, mens den dekorative flakon pynter i rummet. Stil duftpindene i køkkenet, badeværelset, gangen eller stuen. Vælg mellem vores to dufte; IVORY eller AMPLE.

 

ØKOLOGISKE TEKSTILER TIL KØKKENET

Sammensæt vores økologiske tekstiler med en karklud, en pakke viskestykker, et håndklæde i vaffeltekstur og et strikket køkkenhåndklæde. Vælg for eksempel vores nye farver Stone eller Coal. Mix og match de to farver med eks. Dusty powder eller violet plum. Alle vores tekstiler er lavet i 100% økologisk GOTS certficeret bomuld.