Hyldebærrets vidundere

Hyldebærrets vidundere

Efteråret er her officielt, og det betyder at hyldeblomsten er blevet til de små, sunde, mørkerøde bær, hyldebærret. Hyldebærret er et superbær, og derfor har vi valgt at inkludere det i en af vores serier af sæber og lotions. Lær mere om dem samt hyldebærret her.

Håndpleje fyldt med hyldebær

Denne serie af håndlotion og håndsæbe er til dig, der ønsker en mild parfumeret duft og en god effektiv håndpleje, der samtidig er allergivenlig. Håndcremen efterlader dine hænder bløde og med en mild frisk duft og den mildt skummende håndsæbe efterlader dine hænder bløde og rene.

Denne serie af håndpleje produkter indeholder naturlig ekstrakt fra hyldebær og birk. Hyldebær er kendt for deres plejende og anti-ageing egenskaber, mens birk indeholder bakteriehæmmende og lindrende egenskaber, som har en helende og beroligende effekt på din hud. Derudover efterlade både sæbe og lotion en dejlig, behagelig og frisk duft, der henleder sig til sen-sommeren og de tidlige efterårsafteners friske luft.

Hyldebær er superbær!

 Som hyldeblomst er velkendt for den søde og friske duft og smag, er hyldebær kendt for de velsmagende bær, der ofte bliver brugt i supper og safte i det tidlige efterår.  Det er dog ikke alle der ved hvor mange gode effekter det lille mørkerøde bær har.

Undersøgelser viser, at hyldebær forbedrer immunforsvaret og har en positiv effekt mod influenza. Ydermere viser norske studier, at hyldebærekstrakt får influenza-smittede hurtigt på benene - så hurtigt at de sparer halvdelen af sygedagene.

Forskning har også vist, at hyldebær indeholder store mængder af sort-lilla flavonoider, som virker anti-inflammatorisk på irriteret hud.

 Ta hyldebær med hjem

Hvad kan du egentlig brug de små smukke røde bær til?

  • Lav din egen hyldebærsuppe og mærk hvordan den dejlige friske duft spreder sig i dit køkken. HUSK, at du ikke må spise hyldebærret i rå form, de skal være kogt i minimum 20 minutter.
  • Lav din egen hyldebærsaft. Hyldebærsaft er meget sundt og din krop vil takke dig for at et friskt skud C-vitaminer. Rengør flasken til saften med opvaskemiddel og flaskebørsten.
  • Du kan også lave din egen hyldebærsirup til din morgenskyr, yoghurt eller grød.
  • Hyldebærsaften kan også være et frisk pust til at smage dine gryderetter eller saucer til med.
  • Brug hyldebær til en smuk dekoration sammen med blomster og grene fra efterårets natur.

 Ved Humdakin finder du de lækre små bær, i en dejlig symfoni med birk, i vores håndlotion 02 og håndsæbe 02.

Fortsæt med at læse

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...
Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

  Forårsrengøring er vores sæson, og den sæson, hvor vi hos Humdakin har det allerbedst! Ikke alene elsker vi et rent hjem og følelsen af, at hvert hjørne og krog er blevet rengjort, men vi tror og...