Hyldebærrets vidundere

Hyldebærrets vidundere

Efteråret er her officielt, og det betyder at hyldeblomsten er blevet til de små, sunde, mørkerøde bær, hyldebærret. Hyldebærret er et superbær, og derfor har vi valgt at inkludere det i en af vores serier af sæber og lotions. Lær mere om dem samt hyldebærret her.

Håndpleje fyldt med hyldebær

Denne serie af håndlotion og håndsæbe er til dig, der ønsker en mild parfumeret duft og en god effektiv håndpleje, der samtidig er allergivenlig. Håndcremen efterlader dine hænder bløde og med en mild frisk duft og den mildt skummende håndsæbe efterlader dine hænder bløde og rene.

Denne serie af håndpleje produkter indeholder naturlig ekstrakt fra hyldebær og birk. Hyldebær er kendt for deres plejende og anti-ageing egenskaber, mens birk indeholder bakteriehæmmende og lindrende egenskaber, som har en helende og beroligende effekt på din hud. Derudover efterlade både sæbe og lotion en dejlig, behagelig og frisk duft, der henleder sig til sen-sommeren og de tidlige efterårsafteners friske luft.

Hyldebær er superbær!

 Som hyldeblomst er velkendt for den søde og friske duft og smag, er hyldebær kendt for de velsmagende bær, der ofte bliver brugt i supper og safte i det tidlige efterår.  Det er dog ikke alle der ved hvor mange gode effekter det lille mørkerøde bær har.

Undersøgelser viser, at hyldebær forbedrer immunforsvaret og har en positiv effekt mod influenza. Ydermere viser norske studier, at hyldebærekstrakt får influenza-smittede hurtigt på benene - så hurtigt at de sparer halvdelen af sygedagene.

Forskning har også vist, at hyldebær indeholder store mængder af sort-lilla flavonoider, som virker anti-inflammatorisk på irriteret hud.

 Ta hyldebær med hjem

Hvad kan du egentlig brug de små smukke røde bær til?

  • Lav din egen hyldebærsuppe og mærk hvordan den dejlige friske duft spreder sig i dit køkken. HUSK, at du ikke må spise hyldebærret i rå form, de skal være kogt i minimum 20 minutter.
  • Lav din egen hyldebærsaft. Hyldebærsaft er meget sundt og din krop vil takke dig for at et friskt skud C-vitaminer. Rengør flasken til saften med opvaskemiddel og flaskebørsten.
  • Du kan også lave din egen hyldebærsirup til din morgenskyr, yoghurt eller grød.
  • Hyldebærsaften kan også være et frisk pust til at smage dine gryderetter eller saucer til med.
  • Brug hyldebær til en smuk dekoration sammen med blomster og grene fra efterårets natur.

 Ved Humdakin finder du de lækre små bær, i en dejlig symfoni med birk, i vores håndlotion 02 og håndsæbe 02.

Fortsæt med at læse

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Sommeren er en skøn tid fyldt med solrige dage, strandture og afslapning i haven. Men solen, varmen, saltvand og klor kan være hårde mod vores hår. Derfor er det vigtigt at pleje håret ekstra godt ...
Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommeren er over os, og det betyder tid til at gøre sommerhuset klar til de lange, afslappende dage og hyggelige aftener. Uanset om dit sommerhus er ved kysten, i skoven, eller på landet, er en gru...
Postkort fra København

Postkort fra København

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...