HYGGE ÅRET RUNDT

Stearinlys er ikke kun hyggelige om vinteren, men om vinteren er det naturligt mere hyggeligt og anliggende at tænde de små hyggelige flammer. Det er mørkere, dagene bliver kortere og kortere og det hele ebber ud i en stor fest og højtid, der binder en sløjfe på vinterhyggen. Det nemt at sætte en hyggelig stemning ved blot at tænde et par stearinlys.

Men vi synes ikke, at stearinlys kun hører vinteren til. Vi tænder ofte lys om dagen. Og særligt duftlys tændes jævnlig. For os, gør det simpelthen noget ved humøret at tænde et duftlys eller to. Det løfter stemningen og spreder en mild, behagelig og beroligende duft. En duft der samtidig er autentisk og ren, som ikke virker kunstig eller utidig, som i stedet forlænger og supplerer følelsen af et rent hjem.

Og selvom det er højlys dag, er det beroligende og tilføjer et hyggeligt element til alt fra sofahygge, til en middag med dem du elsker eller mens du udfolder dig kreativt i diverse hobbyer og projekter.

 

Og så er der jo ikke noget mere hyggeligt end at tænde et stearinlys ved mørkets frembrud. Også om sommeren. Selvom vi, helt naturligt, er meget mere udenfor – også om aftenen. Derfor bruger vi faktisk også stearin- og duftlys udenfor. Så bliver det hele bare en tand mere hyggeligt.

Udforsk vores udvalg ad duftlys her.