Hvordan gør man rengøring mere behageligt?

Hvordan gør man rengøring mere behageligt?

Vi har 2 forslag. God musik og de rigtige rengøringsprodukter.

Hvad hvis vi fortæller dig, at du kan slå to fluer med et smæk? Ja, det er sandt. Find en speciel rengøringsplayliste, der sætter den rette stemningen eller lyt til interessante podcasts. På denne måde får du både glæden af dig selv, lærer noget nyt og rengør dit hjem på samme tid. Ved at finde den rigtige rengøringsmakker, bliver du aldrig træt af at rengøring og har energi til andre aktiviteter. Lyder det ikke godt? 

Her er vores tips! Da vi er 6 personer på vores Humdakin-kontor, bringer vi et virkelig forskelligt sæt melodier og samtaler. Gør din rengøringsession til en træning, et øjeblik med lykke, læring eller sjov med vores to-go sange og podcasts. 

1. Træningsrengøring 

Rengøring kan være god motion med musik, der brister med positiv energi og motivere dig. Hvis du gerne vil opbygge nogle muskler, så anbefaler vi at skrubbe løs. Dit badeværelse og køkken vil nyde godt af den velkendte duo - Small Hand Dish Brush og Anti-calc Spray. Hvis du ikke føler, at det er nok, så prøv at vaske op i hånden og lad vores håndsæbe hjælpe dig. Dine hænder tørrer ikke ud, men du kan altid forkæle dem med en lækker håndcreme. 

Sange at lytte til:

Kanye West - Power

Beyoncé- who run the world

Bonus Info: Vi har også lavet vores egen playsliste på Spotify, cleaning as work out, der er spækkede med sprøde hit, der vil flyde dig med energi.

2. Øjeblik af lykke

Nyd rengøringen og slap af i sindet på samme tid. Bare hold op med at tænke. Vidste du, at rengøring har en positiv effekt på stressaflastning? For at hjælpe dig med bedre at opnå din zen-tilstand kan du tænde et duftlys før eller efter rengøring. Manov gør vidundere for os. For at øge afslapningsniveauet har du her mad til din sjæl.

Sange at lytte til:

Max Richter, Louis Fuller, Natalia Bonner, Nick Barr, Ian Burdge, Chris Worsey - infra 5 

Ludovico Einaudi - Ascent

 

3. Læring (podcast) 

Hvis du gerne vil fordoble din produktivitet, er der intet bedre til rengøring end med en god podcast. Bliv inspireret, lær noget nyt og få dit hjem til at skinne som en diamant. Hvorfor ikke lytte til podcasts, mens du støver af. Hvis du gerne vil have en problemfri oplevelse, der ikke inkluderer statisk elektricitet, kan du overveje vores Universal-rengøringsmiddel, der ikke kun er allergivenligt, men også er parbenefri. 

Podcasts at lytte til: 

Women at Work 

Business of fashion 

 

4. Godt humør 

Hvor der er godt humør, er der en hurtig rengøring. Du kan synge og danse, mens du rengører dine spejle og vinduer. Din egen reflektion i et helt klart og rent spejl er det eneste publikum, du har brug for.

Pro-tip: opnå dette med Humdakin´s Glass Cleaner og viskestykker for at undgå striber.

Sange at lytte til:

Anderson Paak - put me through 

Rhys Lewis - Good People 

 

Fortsæt med at læse

The Iconic Humdakin

The Iconic Humdakin

Du kender dem sikkert? Vores 4 ikoniske kerneprodukter. Men ved du hvorfor de er ikoniske? Der er nemlig en grund til, at netop disse produkter er kernen i vores DNA og i vores optik er revolutione...
NEW IN: Efterårskollektionen 2023

NEW IN: Efterårskollektionen 2023

Kender du historien om vores nyheder?   I denne efterårs- og vintersæson inviterer vi naturen indenfor. Vi ønsker at bringe den ro og jordforbindelse, man får af at være udenfor, tilbage til det s...
En Humdakin klassiker

En Humdakin klassiker

Humdakins System Bucket er inspireret af en klassisk rengøringsspand, men med et twist. Denne systemspand er skabt, så du kan holde styr på dine rengøringsprodukter på mest stilfulde vis, og nemt f...
Cleaning for Generations - håndpleje

Cleaning for Generations - håndpleje

Nu er det officielt. Efteråret er i gang. Og det betyder også at det koldere vejr er på vej. Og det medfører skiftende og ustadige vejrforhold: regn, blæst, solskin og måske endda frostgrader. Det ...