Hvad gør Humdakin lys specielle?

Humdakins to nye duftlys, Yucca og Manov, er smukke, 100% plante-baseret og med en mild og blød duft. Men hvad er det lige præcis, som gør dem anderledes end mange andre lys?

Det som gør duftlysene unikke, er at de er lavet af en optimal blanding af plante-baseret materialer af høj kvalitet. Dette er i stedet for at de er lavet udelukkende af, for eksempel, Soya.

duftlys miljøvenlige ikke giftige


Camilla, ejer af Humdakin, har valgt denne blanding af voks da den opfylder alle hendes krav til et lys uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for Camilla, at:

  • De er giftfrie og nedbrydelige. Ved at vælge en blanding af vegetabilsk olier, sikrer man at antallet af partikler der afgives når lyset er tændt er minimeret.
  • Lysene brænder pænt og rent, fordi de blandt andet indeholder soya.
  • Optimal krystallisering - det vil sige at lyset forbliver pænt efter det har været tændt og derefter størkner.
  • En vedvarende duft som stadig er mild, takket være RSPO certificeret palme olie.
Denne voks blanding er GMO fri, hvilket vil sige at den er lavet fra bæredygtige, plantebaseret materialer uden genetisk modificeret olier. Iblandt disse materialer er sheasmør, soya og RSPO certificeret palmeolie. At det er RSPO certificeret palmeolie betyder at det er ansvarligt og bæredygtigt produceret, og at produktionen er overvåget på alle stadier. RSPO er en certificering som har mange krav og sikrer at produktionen er ansvarlig.

De forskellige ingredienser af høj kvalitet har hver deres fordele, og giver tilsammen et duftlys som er lige i Humdakins ånd - velduftende, bæredygtigt og pænt at se på!