Husk den effektive håndvask

Mange stedet går i ind i en nedlukning nummer 2, og derfor skal vi igen huske at prioritere den gode og effektive håndvask. Her er en god og plejende håndsæbe en god investering og med en effektiv neglebørste er der ingen tvivl om, at du vil få rene hænder!

 

Gennem foråret blev vi så gode til at vaske hænder. Men som Corona blussede ned, forsvandt fokus på de rene hændet - ellers det nok nedprioriteret hos mange i en hverdag der pludselig vendte tilbage til normal. Det gør dog ikke håndvasken mindre vigtig end før. En effektiv håndvask burde vare minimum 20 sekunder. Se vores hurtige guide herunder.  

 

Brug en mild og allergivenlig håndsæbe til din håndvask. Du kan for eksempel bruge en fra Humdakin, så er du sikker på, at have rene og bløde hænder, da sæberne ikke indeholder SLS men derimod plejende ekstrakt. Brug en god håndlotion bagefter, så er du sikret mod tørre vinter-hænder.  

Gør din håndvask mere effektiv! 

Ved a bruge guiden herover burde du være sikker på rene hænder og en god hygiejne. Men i en travl hverdag kan skidt og bakterier også sætte sig godt under neglene, et sted man måske ikke husker, hvis ikke du til dagligt for jord under neglene. Brug en effektiv og holdbar neglebørste til at komme hele vejen rundt. Vores nye neglebørste er lavet af bøg og tampicofibre. Bøg er et meget holdbart materiale, som forbliver pænt. Tampico fibre er plantebaseret affaldsmateriale, som er yderst holdbart. Denne neglebørste er med de fine træ og de lyse fibre perfekt i stylingen af dit badeværelse og toilet.