Humdakins 5 bedste tips til at holde dit hjem rent

Humdakins 5 bedste tips til at holde dit hjem rent

Hos Humdakin er vi store fans af at holde rent fremfor at gøre rent. Det betyder nemlig at hjemmet hele tiden føles rart og rent at være i, og hvad er bedre end det? 

Hvad betyder det at holde rent? 

Fremfor at gemme hele rengøringen til lørdag formiddag betyder at holde rent for os her i Humdakin, at man tager rengøringen og oprydningen løbende. På den måde holder du både rod og støvet nede, og du slipper for at bruge hele din lørdag og søndag på rengøring. Det gøres bedst ved at dele det op i små bider og med det rigtige værktøj. Herunder giver vi 5 tips, som gør det nemt at holde hjemmet rent. 

1. Det bedste makkerpar. 

 Det første er ikke til at komme udenom: hav altid en sprayflaske med universalrengøring blandet op med vand ved hånden. Hos Humdakin bruger vi den til alt. Brug den til at tørre sofabordet af med, køkkenbordet og komfur, når du er færdig med at lave mad og spisebordet efter aftensmaden. Det gør det nemt og der spreder dig en dejlig duft af et rent hjem. 

 

2. Bare 5 minutter!

Sæt 5 minutter hver dag (morgen eller aften) af til at rydde det værste op. Det kan være lige efter aftensmaden (måske er du heldig at nogen tager opvasken imens) eller efter ungerne er puttet. Ryd det op, du kan nå, støvsug, tør overflader af eller læg tøj sammen. Det behøver ikke mere, og er bare små ting, som gør hverdagen en smule nemmere. 5 minutter hver dag, og så kan du nyde en kop te og en god serie. 

3.  Et rent finish 

Færdig med opvasken? Gør det til en vane at rengøre din køkkenvask efter opvasken. Put en dråbe opvaskemiddel på din børste og vask den af. Det efterlader dig med en ren vask og en god samvittighed, og er bare lidt lækre at komme tilbage med senere eller næste dag. Har du overskud kan du spraye med kalkfjerner og tørre af med viskestykket. Så er du også fri for at afkalke den i weekenden. 

4. Ingen skam over rodeskuffen!

Vi kender den alle. Skuffen som ingen helst skal åbne, for der ligger godt fra gemmerne af batterier, take-out menuer og hårelastikker. Men det er altså ikke en helt dårlig idé. Den er med til at minimere rodet på køkken- og spisebord og så ved man ligesom, hvor man kan finde det henne. Men husk at rydde den op en gang i mellem! 

5. En ren kumme 

Brug 2 minutter bare én gang om dagen på at gøre din toiletkumme rent med toiletrens. Ikke alene er du fri for skidt i kummen, men du får et rent toilet og en dejlig ren duft - og hvis der uanmeldte gæster, er der ikke noget at skamme sig over. Snart kan du nyde duften af Humdakin, når vi lancere vores toiletrens med mild duft og uden farve. 

 Som du kan læse, så kan du med få tiltag hver dag få et rent hjem hele tiden. Vi håber, at du kunne bruge vores tips. 

Fortsæt med at læse

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...
Brug aldrig weekenden på at gøre rent

Brug aldrig weekenden på at gøre rent

For de fleste er weekenden lig med tid til alt det, man ikke når i løbet af ugen, og man bruger ofte timer på oprydning, rengøring, tøjvask og skifte familiens sengetøj. Hos Humdakin vil vi gerne s...
Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

  Forårsrengøring er vores sæson, og den sæson, hvor vi hos Humdakin har det allerbedst! Ikke alene elsker vi et rent hjem og følelsen af, at hvert hjørne og krog er blevet rengjort, men vi tror og...