Camillas juletraditioner

Camillas juletraditioner

Den første del af mine jule forberedelser som jeg gerne vil dele med jer handler om traditioner. 


Noget af de bedste ved julen er de traditioner man har sammen med sin familie. De traditioner gør, at man gør ekstra ud at finde tid til hinanden og til at være til stede sammen. Alle familier har forskellige traditioner og jeg synes det er så sjovt at høre hvad andre laver! Her har jeg lavet en liste af de ting, som jeg helt sikkert kommer til at bruge min tid på denne December.

camillas juleforberedelser


Tip: Det kan godt være at nogen synes at det er for tidligt til at tænke over juletraditioner nu, men de fleste af os har prøvet at blinke, og så er December over. Brug lidt tid allerede nu på at planlægge nogle af disse aktiviteter på forhånd, så hverdagen ikke lige pludselig tager over med arbejde og gøremål.

  • Gå en tur i skoven og find noget grønt som du kan bruge i dit hjem. Det er dejligt at være ude med familie eller venner og blive helt blæst igennem. Jeg bliver så inspireret af den danske natur, og samler tit lidt grene og grønt ind, som jeg kan pynte mit hjem med. På den måde bliver mit julepynt billigt, nemt og fuldstændigt nedbrydeligt!

 

  • Lav adventsgaver eller pakkekalender - det behøves ikke være meget, og det behøves hellere ikke være overforbrug. For eksempel er det ikke 24 små plastik legetøjsfigurer som jeg køber. I stedet for kan det være små fine ting som de mangler, kan spise eller er lavet af naturmaterialer. Jeg elsker denne tradition så meget, at selvom jeg nu har tre små børn, så skal de alle have pakkekalender - hver dag!

 

  • Julemarked - støt de små lokale kunstnere og hyg dig med en kop gløgg eller varm kakao. Der findes mange lister over julemarkeder rundt omkring, nogle af mine yndlings er den i ridehuset i Aarhus og på den Rosenholm slot.

 

  • Bind julegrønt! Brug lanterner, kranse, grene, julekugler og hvad du ellers har. Jeg har været blomsterbinder i mange år, så jeg nyder at sidde ned med min børn og lave en juledekoration eller adventskrans. 

 

  • Bagedag - En af mine yndlings juletraditioner er at bruge en hel dag på at bage sammen med min familie. Nogle familier har gamle opskrifter de bager efter, andre finder på noget nyt hvert år. Vi har to gamle opskrifter vi bruger hvert år, mens resten af julegodterne finder jeg inspiration til i månedens juleblade.

 

  • Julerengøringen! Min mormor lærte min mor, som lærte mig, at den bedste måde at gøre rent på er at holde rent. Selvom der bliver holdt rent i løbet af December måned elsker jeg at gøre hovedrent et par dage før jul...den store jule rengøringsdag hedder det hjemme hos os. I kan nok gætte hvad mine yndlingsprodukter er at bruge. Så hører jeg julemusik imens og slutter af med julegodter og varm kakao.

 

  • Stå på skøjter! Det er langt tid siden jeg selv har gjort det, men min ældste pige er gammel nok til det og jeg er sikker på at hun vil synes det er rigtig sjovt.

 

  • Invitere venner og familie på besøg til æbleskiver og "secret santa" - en Amerikansk juletradition som jeg er helt vild med!
  • Hjemmelavet juledekorationer kan også noget. Børnene elsker at lave dem og bedsteforældrene elsker at få dem! Vi har en kasse i hjemmet hvor vi altid kommer bånd, papir- og paprester, etc i, i løbet af året, og som sagtens kan bruges til hjemmelavet julepynt.

 

  • Skriv et brev til julemanden. Jeg sidder med min ældste pige og hjælper hende med at skrive et brev, som hun glæder sig til at sende afsted til julemanden. 

 

  • Læs alle magasinernes jule udgaver som er ude nu! Hvis man har tid til det, så er der intet bedre end at sidde med en kop te og få massere af juleinspiration til mad og bolig fra de forskellige blade.

Fortsæt med at læse

Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

Forårsrengøring: Ikonisk Rengøring og Rengøringsikoner

  Forårsrengøring er vores sæson, og den sæson, hvor vi hos Humdakin har det allerbedst! Ikke alene elsker vi et rent hjem og følelsen af, at hvert hjørne og krog er blevet rengjort, men vi tror og...
Kvindernes Kampdag er en festdag hos Humdakin

Kvindernes Kampdag er en festdag hos Humdakin

I morgen er det Kvindernes Internationale Kampdag. En dag, der har stor betydning hos Humdakin og hos ejer Camilla. Derfor er det ikke en dag, Humdakin går forbi i stilhed. Hos Humdakin er Kvinder...
Forårsrengøring - det vi er bedst til, vores “hof-ret”.

Forårsrengøring - det vi er bedst til, vores “hof-ret”.

Alle har en hof-ret. Altså den ret, du kan udføre i søvne, og som giver ros hele vejen rundt - hver gang!  Hos Humdakin giver vores evner i køkkenet ikke nødvendigvis top-karakterer, men rengøring...
Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i ...