HUMDAKIN PRÆSENTERER THE ART OF ORGANIZING, CLEANING AND STYLING

HUMDAKIN PRÆSENTERER THE ART OF ORGANIZING, CLEANING AND STYLING

I længere tid har vi hos arbejdet på en drøm. Vores drøm og hele idéen med Humdakin er at inspirere så mange som muligt med tips og tricks, guide og æstetisk inspiration til organisering, rengøring og styling. Og nu kan vi endelig præsentere resultatet: vores helt nye bog, The art of Organizing, Cleaning and Styling.

Drevet af kærlighed til rengøring

Vores nye coffee table bog er perfekt til dig, der elsker rengøring lige så meget som vi gør her hos Humdakin! En bog om rengøring er måske ikke det første, der falder dig ind, men med denne bog ønsker vi og Camilla Schram, grundlægger og ejer af Humdakin, at understrege at rengøring godt kan være noget, du kan være stolt af, og som kan være fedt og sjovt på samme tid. 

Der er mange grunde til, at vi gør rent. Vi gør rent for at fjerne bakterier. Vi gør rent for at fjerne rod. Vi gør rent for at skabe et trygt miljø i hjemmet, for at føle os produktive og skabe en rolig oplevelse”. Der er stor fokus på rengøring og øget rengøring, og derfor mener vi hos Humdakin også, at der skal være fokus på hvordan vi gør rent. Det kan man blandt meget andet blive en del klogere på i den nye bog. 

En tilføjelse til boligstyling

Her i Humdakin elsker vi en god styling lige så meget som vi elsker en god rengøring. Derfor er der også dedikeret en hel tredjedel af bogen til netop styling.

Styling skaber en hjemlig følelse og det kan en smuk coffee table bog være med til at bidrage til. Det bidrager til hyggen og får hjemmet til at se livligt ud. 

En smuk coffee table bog kan også være en samtalestarter og kilde til en masse inspiration. 

Vi håber at denne bog vil være med til at skabe en masse inspiration rundt i dit hjem til både oprydning, rengøring og styling! 

Fortsæt med at læse

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Plej Dit Sommerhår: Tips og Fordele ved Hvedeprotein

Sommeren er en skøn tid fyldt med solrige dage, strandture og afslapning i haven. Men solen, varmen, saltvand og klor kan være hårde mod vores hår. Derfor er det vigtigt at pleje håret ekstra godt ...
Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommerhusrengøring: Gør Dit Sommerhus Klar til Sommeren med Humdakin

Sommeren er over os, og det betyder tid til at gøre sommerhuset klar til de lange, afslappende dage og hyggelige aftener. Uanset om dit sommerhus er ved kysten, i skoven, eller på landet, er en gru...
Postkort fra København

Postkort fra København

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...