HUMDAKIN PRÆSENTERER THE ART OF ORGANIZING, CLEANING AND STYLING

HUMDAKIN PRÆSENTERER THE ART OF ORGANIZING, CLEANING AND STYLING

I længere tid har vi hos arbejdet på en drøm. Vores drøm og hele idéen med Humdakin er at inspirere så mange som muligt med tips og tricks, guide og æstetisk inspiration til organisering, rengøring og styling. Og nu kan vi endelig præsentere resultatet: vores helt nye bog, The art of Organizing, Cleaning and Styling.

Drevet af kærlighed til rengøring

Vores nye coffee table bog er perfekt til dig, der elsker rengøring lige så meget som vi gør her hos Humdakin! En bog om rengøring er måske ikke det første, der falder dig ind, men med denne bog ønsker vi og Camilla Schram, grundlægger og ejer af Humdakin, at understrege at rengøring godt kan være noget, du kan være stolt af, og som kan være fedt og sjovt på samme tid. 

Der er mange grunde til, at vi gør rent. Vi gør rent for at fjerne bakterier. Vi gør rent for at fjerne rod. Vi gør rent for at skabe et trygt miljø i hjemmet, for at føle os produktive og skabe en rolig oplevelse”. Der er stor fokus på rengøring og øget rengøring, og derfor mener vi hos Humdakin også, at der skal være fokus på hvordan vi gør rent. Det kan man blandt meget andet blive en del klogere på i den nye bog. 

En tilføjelse til boligstyling

Her i Humdakin elsker vi en god styling lige så meget som vi elsker en god rengøring. Derfor er der også dedikeret en hel tredjedel af bogen til netop styling.

Styling skaber en hjemlig følelse og det kan en smuk coffee table bog være med til at bidrage til. Det bidrager til hyggen og får hjemmet til at se livligt ud. 

En smuk coffee table bog kan også være en samtalestarter og kilde til en masse inspiration. 

Vi håber at denne bog vil være med til at skabe en masse inspiration rundt i dit hjem til både oprydning, rengøring og styling! 

Fortsæt med at læse

Vinterpleje af Huden: Din Guide til Beskyttelse i de Kolde Måneder

Vinterpleje af Huden: Din Guide til Beskyttelse i de Kolde Måneder

Når vinteren nærmer sig, begynder vores hud ofte at vise tegn på tørhed og irritation. Den kolde luft udenfor kombineret med den tørre, varme luft indenfor skaber en udfordrende cocktail for huden...
Den Gode Dagcreme med Hyaluronsyre: Fordele og Selvforkælelse

Den Gode Dagcreme med Hyaluronsyre: Fordele og Selvforkælelse

Daglig hudpleje er noget, vi alle bør prioritere, og en god dagcreme er ofte nøglen til en sund og smidig hud. Med hyaluronsyre som en af de mest omtalte ingredienser i moderne hudpleje, er det ikk...
Sved og En Naturlig Løsning: Humdakins Deodorant uden Aluminium

Sved og En Naturlig Løsning: Humdakins Deodorant uden Aluminium

Vi har alle prøvet det. De varme sommerdage, nervøse præsentationer, eller bare det faktum, at vi bevæger os i løbet af dagen — sved er uundgåeligt. Men hvad er sved egentlig, og hvordan kan vi hån...
Julens Magi: Bagning med Børn og Humdakins Kalenderlys

Julens Magi: Bagning med Børn og Humdakins Kalenderlys

  Julen er en helt særlig tid på året, hvor familien samles om hyggelige traditioner, og én af de mest magiske aktiviteter, du kan dele med dine børn, er julebagning. Der er noget næsten eventyrlig...