Humdakin Håndrens Gel med 60% alkohol

Starten af 2020 har været vildt. Camilla, ejer og CEO af Humdakin, havde været i gang med at arbejde på en håndrens siden 2019. Det skulle være en, som båed virkede desinficerende og plejende - et mix som ikke normalt ses hos lignende produkter! Da pandemien kom og produkter med høje niveauer af alkohol blev knap, så Camilla nødvendigheden i at få hendes håndrens i produktion så hurtigt som muligt, så hun kunne hjælpe med at imødekomme nogle af de nye behov opstod under pandemien. Ved at arbejde hurtigere end nogensinde kunne Camilla få produktet sat i produktion og leveret ud til alle butikker...bare nogle uger efter nedlukningen i Danmark! 

Derfor er vi stolte af nu at kunne introducere vores nye Håndrens Gel, lavet med 60% sprit, glycerin og aloe vera ekstrakt. Denne unikke blanding af ingredienser rengører og forfrisker dine hænder når du er på farten. 

håndrens med 60% alkohol

Hvad gør Humdakin håndrens gel specielt? Tilføjelsen af glycerin og aloe vera ekstrakt gør, at håndrensen ikke virker tørrende på dine hænder - den virker derimod blødgørende! Selvom produktet er uden parfume, har den hellere ikke den skarpe lugt af sprit, som vi kender hos lignede produkter. Ha' den i din taske sammen med en tube håndlotion for rene og bløde hænder. 

håndrens gel og hånd creme

OBS: Der er forskel på ren sprit og en håndrens. Det er to forskellige produkter, som også kan bruges forskelligt. Den nye hand cleansing gel fra Humdakin indeholder 60% alkohol, glycerin og ekstrakt af aloe vera. Vores valg af 60% alkohol er baseret på officielle studier som erklærer, at et minimum af 60% alkohol er nok til at dræbe mange slags microorganismer, heriblandt corona-viruset. Studier viser også, at den bedste måde at bekæmpe viruset på, er at vaske hænder korrekt med varm vand og sæbe. Dette er dog ikke altid muligt, for eksempel når man er ude og ikke har adgang til sæbe og en håndvask. Det er derfor vi har lavet denne håndrens gel, som kan tages med på farten. Selvom pålidelige kilder siger, at 60% alkohol er nok til at dræbe viruset, som de kender den nu, er der andre faktorer som spiller en rolle ift. de desinficerende egenskaber produktet har. Det kan bla. være, hvordan man påfører og bruger produktet. Derfor vælger vi ikke at markedsføre produktet som en håndsprit, der dræber corona viruset, selvom den blev produceret på baggrund af de kriterier formidlet af officielle kilder.