Humdakin goes Japan

Humdakin goes Japan

Ligesom Humdakin er den japanske kultur præget af relationer og traditioner, der går i arv fra generation til generation. Markedet er også kendetegnet ved at vælge stabilitet frem for innovation.

Rengøring er stadig rengøring, og der er generelt ikke meget innovation på dette område. Det, vi kan innovere, er formlerne og effektiviteten - men rengøring er stadig rengøring.

I Japan er hyppig rengøring rutine, og fra en meget ung alder fokuserer uddannelsessystemet på at lære børn vigtigheden af at holde rent og den mindfulness-effekt, det har på vores eksistens og hverdag.

I Japan er det for eksempel helt almindeligt at tilbyde en håndlotion med en matchende duft, når man vasker hænder. Det understreger også den japanske gæstfrihed og den omsorg og medfølelse for dine medmennesker, som vi hos Humdakin også anerkender i vores brand- og produktfilosofi.

Og det er præcis det, Humdakin og hele vores koncept og hjertesag handler om. Humdakin er nemlig skabt med mennesker i fokus. På vores tilgang til praktiske gøremål som rengøring og på at dette skal være en positiv oplevelse og noget, der skaber ro og giver energi på én og samme tid. Derfor er Humdakin’s 5 fokale omdrejningspunkter; effektivitet, ansvar, allergi, duft og design.

Vores produkter er derfor allergivenlige, lavet som koncentrater, fremstillet af mere bæredygtige og naturlige ingredienser. Alle vores varer i tekstiler der tilmed fremstillet i økologisk certificeret materialer, vores produkter er derudover veganske og dermatologisk testet.

På den måde har Humdakin og den japanske kultur flere bemærkelsesværdige ligheder - uden at vi selv vidste det eller havde til hensigt det. Uden at vide det har vi taget denne måde at tænke og leve på til os og skabt det brand, som Humdakin er.

Fortsæt med at læse

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Den Ultimative Guide til Humdakin Trærens: Sådan Plejer du Dine Træmøbler og Gulve

Der er noget særligt ved træmøbler og -gulve. De tilføjer varme, karakter og en tidløs skønhed til ethvert nordisk hjem. Men for at bevare deres elegance og funktionalitet kræver de ordentlig pleje...
Lad os inspirere dig

Lad os inspirere dig

En ting, der går igen i mange hjem er flotte natursten - hvad end det er til bordplader, gulve eller vindueskarme. Materialer som natursten er smukke, men også sarte. Derfor er det vigtigt at væl...
Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin: en balancegang mellem moderne rengøring og gamle traditioner

Humdakin var for Camilla ønsket om at skabe et univers med fokus på rengøring – rengøring gjort ordentligt og med stolthed – rengøring kan godt være noget, man kan gøre med stolthed. Derudover var ...
Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hjem til Århus: vores 10 steder, du skal besøge i Århus.

Hos Humdakin er “hjem” Århus. Foråret er fuld af muligheder for at besøge dine yndligsbyer - forhåbentlig i solskin!  Storbyferie kan også være i de mindre byer, som også har en masse at byde på. H...