Hold rent og bevar motivationen til julerengøringen

Hold rent og bevar motivationen til julerengøringen

Juleaften banker på døren, og måske har du (igen) i år taget opgaven på dig, og skal være vært juleaften. Det er en hyggelig tjans - særligt, hvis du nyder at kræse om dine gæster, men den kommer også med en masse juleræs. 

Julen er travl, og særligt dagene op til juleaften, hvor hjemmet skal klargøres. Der skal ryddes op, gøres rent, handles ind, laves mad og dekoreres - alt i mens man gerne vil julehygge med dem, man holder af. Men tvivl ikke - hos Humdakin kan vi hjælpe dig med at tage noget af læsset. 

Hos Humdakin har vores mission siden den spæde start været at lære dig, hvordan du holder rent fremfor at gøre rent, og den filosofi kommer dig til gode her i julen!

At holde rent sparer dig tid 

At holde rent betyder ganske enkelt at gøre lidt hele tiden. Det kan godt være, at det lyder tidskrævende, men det er det ikke. Tanken er, at du i løbet af ugen bruger 10 minutter her og der på din rengøring, så dit hjem hele tiden føles rart og rent. 

Brug for eksempel 10 minutter mens småkagerne alligevel er i ovnen på at tørre skabe og spisebordstole af. Eller kom toiletrens i kummen om morgenen, inden du tager afsted, så du blot skal skrubbe og skylle når du kommer hjem. Hvis du bruger den tankegang i hele hjemmet over de næste dage, kan du måske nøjes med blot at tørre af en ekstra gang og fokusere på julehyggen, borddækning og madlavning når vi kalenderen om lidt viser 23. december. 


Find motivationen ved at holde rent og med gode produkter

Motivationen til rengøring kommer ikke (læs: sjældent) af sig selv. Derfor er det godt at have nogle redskaber, der kan give motivation til at komme i gang - og vi lover, at når du først er kommet i gang, så går det helt af sig selv. 

Herunder kan du se hvad der giver os hos Humdakin motivation til at komme i gang med rengøringen: 

- Vi kan ikke komme uden om gode og velduftende produkter. En god universalrengøring, med en dejlig duft, gør rengøringen til en leg. 

- Hold rent i hjemmet ved at gøre små ting hver dag. Det gør det meget mere overskueligt at komme i gang. 

- Hvis ikke det giver motivation, så i det mindste tanken om hvordan det dufter, når du er færdig og følelsen af et rent hjem. Forlæng følelsen og duften med en mild og ren duftpind

- Sæt din yndlings-podcast i ørene eller din yndlings playliste på anlægget. Så er du færdig inden, du får set dig om. 

- Gør det nemt med effektive produkter. Brug for eksempel vores sprayflaske med universalrengøring og en god klud, så er det nemt at få støvet alle overflader af. 

- Lav dig en liste og kryds af undervejs. På den måde undgår du overspringshandlinger, og du kan helt visuelt se, at du får klaret opgaverne en efter en. 

- Inddrag dine børn og vær sammen om det. Så kan i gøre rengøring til kvalitetstid. 

Se vores udvalg af effektive og velduftende rengøringsmidler her

 

 

 

Fortsæt med at læse

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Vidste du, at Humdakin har en signatur duft?

Når du kigger på hylderne hos din lokale forhandler eller på udvalget online, bliver du måske mødt – og overvældet – af de mange velduftende varianter, der findes af vores produkter. Men tilbage i ...
Jo, velvære er også rengøring

Jo, velvære er også rengøring

Vi ved godt, at rengøring ikke er det mest spændende. Men rengøring kan også være forkælelse, velvære og lækkert.  Hos Humdakin går vi meget op i at fortælle, at rengøring godt må være lækkert og i...
10 ting, du ikke vidste om Humdakin

10 ting, du ikke vidste om Humdakin

1. Humdakin blev etableret i 2016 af Camilla efter 5 år med udvikling og test af produkterne. Ved siden af havde Camilla fuldtidsarbejde med sit eget rengøringfirma, som gjorde rent ved private og ...
Kend vores værdi

Kend vores værdi

Hos Humdakin bestræber vi os på at lave de absolut bedste produkter muligt til en pris, hvor alle kan være med. Men i to dage sætter vi priserne op med 70 %.     Et stunt for fokus  For at sætte f...