Hold rent med Humdakin

For mange af os, er rengøring sjældent noget man ser frem til. Dog kender alle nok alligevel til den fantastiske følelse det giver, så snart det er gjort, og hjemmet står smukt og støvfrit. Hos Humdakin tror vi på, at rengøringen ikke er en sur pligt, men derimod noget vi skal være stolte af, og gøre til en naturlig del af vores hverdag. Vi skal begynde at holde rent, fremfor at gøre rent. Når du rengør hele dit hjem på én gang, bliver opgaven langt større, end hvis du dagligt tager en smule.

 

Humdakins produkter er skabt til at kunne stå og pryde ved køkkenvasken, netop som en påmindelse om at klare rengøringen, men du alligevel venter på maden i ovnen, eller kaffen på kanden. Men ikke alene er Humdakins produkter dekorative, vores fokus har altid været effektivitet, duft og milde ingredienser, kombineret med missionen om at lære hele verden at holde rent og rydde op.

 

Men ved du stadig ikke helt, hvordan du skal komme I gang? Her er vores bedste råd...

 

Start altid med at rydde op, og støvsuge. På den måde er bunden lagt. Fortsæt ved at tørre alle støvede overflader af med en tør karklud. Herefter kan du spraye med universal cleaner, og tørre af med en ren karklud. På den måde undgår du, at du bare ’flytter’ støvet fra ét sted til et andet. Så snart du opdager de mindset spor af kalk på badeværelset og I køkkenet, handler det om at holde det nede, og her er Humdakins anti calc din bedste ven. Det handler alt sammen om at holde skidt og snavs nede, og tage ét skridt ad gangen.

 

Hvis du alligevel ikke føler, at der er tid nok i døgnet til rengøringen, kan du nemt snyde dig til at dine gæster tror det. Put lidt toiletrens i toilettet, børst, og lad det stå. Det vil efterlade en skøn og frisk duft på dit badeværelse, og så har det kun taget dig 2 minutter. Du kan supplere med duftpinde eller room spray, hvis du vil forlænge duften af et rent hjem yderligere.

 

Vi tror på, at en rent hjem, skaber et roligt sind, og derfor er vores vigtigste mission at inspirere til at holde rent, i stedet for at gemme det hele til den årlige hovedrengøring.