Hold dit hjem rent med Humdakin

For mange er rengøring sjældent noget, man ser frem til. Dog kan de fleste nikke genkendelse til den fantastiske følelse det giver, så snart det er gjort, og hele hjemmet er skinnende og støvfrit. Hos Humdakin tror man på, at rengøring ikke skal være en sur pligt, men tværtimod være noget, som vi skal have gjort til en fast del af hverdagen, så vi stopper med at gøre rent, og derimod holder rent. Hvis hele hjemmet skal rengøres på én gang, bliver opgaven langt mere uoverskueligt, end hvis man løbende holder rod, skidt og snavs nede.

Humdakins produkter appellerer med det stilrene design til at du lader dine rengøringsprodukter stå fremme. På den måde bliver det måske også nemmere at huske at give køkkenet en hurtig overhaling, mens kaffen brygges eller maden er i ovnen. Men ikke alene er Humdakins produkter dekorative at have stående fremme, det største fokus hos Humdakin er nemlig effektivitet, duft og milde ingredienser, og missionen om at lære hele verden at holde rent, fremfor at gøre rent.

Camilla Schram, grundlægger og ejer af Humdakin, kommer her med sine bedste bud på, hvordan du bedst holder dit hjem rent:

1. Luft ud hver dag - gerne med gennemtræk

2. Skift dagligt din karklud, dit viskestykke og dit køkkenhåndklæde

3. Støvsug altid, inden du tørrer af. Støvsugeren hvirvler støv op, så derfor skal der også luftes ud under og efter støvsugningen.

4. Hold rent i hverdagen ved at tørre alle overflader let af 1-2 gange om ugen

5. Skift dit sengetøj mindst 1 gang hver 14. dag, og vask ved minimum 60°, når du vasker sengetøj.

6. Luft dine dyner hver dag

7. Gør grundigt rent i hele hjemmet 1 gang om ugen, og gerne med gulvvask - også selvom gulvet ikke ser beskidt ud

8. Tøm køleskabet 1 gang om måneden, og gør rent med universalrengøring